Skip links

Parteneri

În contextual actual, complex și dinamic, al domeniului securității cibernetice, colaborarea cu partenerii este de importanță strategică pentru Safetech Innovations.
Această secțiune prezintă parteneriatele noastre pentru soluții integrate și oferă informații companiilor reseller ale produselor proprii și a celor distribuite de Safetech.

Parteneri de tehnologie

Puteți da click pe logo pentru informații despre partener și despre soluțiile corespunzătoate din portofoliul nostru.

Bitdefender

Bitdefender este o companie de securitate cibernetică recunoscută la nivel global, specializată în furnizarea de soluții complete pentru a proteja persoanele și companiile împotriva diferitelor amenințări online. Punând un accent puternic pe inovație și tehnologii avansate, Bitdefender oferă o gamă de produse și servicii de securitate concepute pentru a proteja împotriva malware, ransomware, atacuri de phishing și alte riscuri cibernetice.

Produsul emblematic al Bitdefender este software-ul său antivirus, care oferă protecție robustă împotriva programelor malware și virușilor. Software-ul utilizează algoritmi de detectare avansați și informații despre amenințări în timp real pentru a identifica și bloca fișierele rău intenționate și activitățile suspecte. Soluțiile antivirus Bitdefender sunt cunoscute pentru ratele lor ridicate de detectare și impactul redus asupra sistemului, asigurând că utilizatorii se pot bucura de o experiență digitală sigură și neîntreruptă.

Pe lângă software-ul său antivirus, Bitdefender oferă o suită de soluții de securitate cibernetică adaptate pentru afaceri. Aceasta include soluții de securitate pentru dispozitive terminale, securitate a rețelei și soluții de securitate în cloud. Produsele de afaceri Bitdefender oferă protecție completă pentru endpoints, servere și rețele, utilizând tehnologii avansate precum învățarea automată și detecția bazată pe comportament pentru a se apăra atât împotriva amenințărilor cunoscute, cât și a celor emergente. Compania oferă, de asemenea, console de management centralizate și instrumente de raportare pentru a facilita administrarea și monitorizarea eficientă a securității.

În plus, Bitdefender și-a extins portofoliul pentru a include soluții de securitate specializate pentru anumite industrii și cazuri de utilizare, cum ar fi asistența medicală, serviciile financiare și mediile virtualizate. Aceste soluții specifice industriei abordează provocările unice de securitate și cerințele de conformitate, ajutând organizațiile din diverse sectoare să mențină o poziție de securitate robustă.

Folosind tehnologii de ultimă oră, Bitdefender asigură protecția împotriva unei game largi de amenințări cibernetice, permițând o experiență online sigură și securizată. Cu ofertele sale specifice unor industrii și angajamentul față de inovare, Bitdefender rămâne în fruntea peisajului securității cibernetice.

SOLUȚII SAFETECH CE CONȚIN BITDEFENDER

Cequence

Cequence este o companie de securitate cibernetică specializată în protejarea aplicațiilor web și a API-urilor împotriva unei game largi de amenințări digitale. Principalul obiectiv al companiei este de a oferi soluții care să protejeze împotriva atacurilor automate, a abuzurilor asupra API-urilor și a altor amenințări cibernetice sofisticate. Utilizând algoritmi avansați de învățare automată și analiză comportamentală, Cequence oferă o platformă de securitate cuprinzătoare care poate identifica și atenua riscurile în timp real. Această abordare proactivă asigură faptul că organizațiile pot menține integritatea și disponibilitatea aplicațiilor web și a API-urilor lor, chiar și în contextul unui peisaj al amenințărilor în continuă evoluție.

Produsul principal al Cequence este Cequence Application Security Platform (ASP), care integrează diverse instrumente și tehnici de securitate într-un cadru unificat. Această platformă este proiectată să fie scalabilă și adaptabilă, permițând protejarea marilor întreprinderi cu medii IT complexe. Cequence ASP oferă vizibilitate în traficul API, detectează comportamentele anormale și implementează răspunsuri automate la amenințări pentru a preveni breșele de securitate și întreruperile serviciilor. De asemenea, platforma oferă funcții detaliate de analiză și raportare, permițând echipelor de securitate să înțeleagă modelele de amenințare și să îmbunătățească continuu strategiile de apărare.

Cequence se distinge prin faptul că se concentrează pe provocările specifice de securitate asociate aplicațiilor web moderne și API-urilor, care sunt din ce în ce mai vizate de infractorii cibernetici. Abordarea lor inovatoare combină tehnologia de vârf cu o înțelegere profundă a acestor amenințări emergente, oferind clienților protecție robustă și fiabilă. Abordând vulnerabilitățile unice ale API-urilor și utilizând tehnici sofisticate de detectare a amenințărilor, Cequence ajută organizațiile să-și securizeze activele digitale, asigurându-se că acestea pot opera în siguranță și eficient într-o lume interconectată.

SOLUȚII SAFETECH CE CONȚIN CEQUENCE

Check Point

Check Point Software Technologies este un furnizor de top de soluții de securitate cibernetică, cunoscut pentru produsele sale complexe și avansate de securitate. Cu accent pe prevenirea amenințărilor cibernetice, Check Point oferă o gamă largă de soluții care răspund nevoilor de securitate ale organizațiilor din diverse industrii.

Una dintre ofertele de bază ale Check Point este produsul next-generation firewall (NGFW), care oferă capabilități avansate de securizare a rețelei. NGFW Check Point combină funcționalitatea firewall tradițională cu caracteristici suplimentare, cum ar fi prevenirea intruziunilor, controlul aplicațiilor și conștientizarea utilizatorilor. Această abordare integrată permite organizațiilor să-și securizeze rețelele, să controleze utilizarea aplicațiilor și să prevină accesul neautorizat și activitățile rău intenționate.

Check Point oferă, de asemenea, o suită de soluții avansate de prevenire a amenințărilor, inclusiv SandBlast, care oferă protecție împotriva atacurilor țintite și zero-day. SandBlast folosește tehnologii avansate, cum ar fi sandboxing, emularea amenințărilor și extragerea amenințărilor pentru a detecta și bloca amenințările sofisticate înainte ca acestea să poată provoca daune. Această abordare proactivă a prevenirii amenințărilor ajută organizațiile să rămână în fața amenințărilor cibernetice în evoluție și să minimizeze riscul de încălcare a datelor și compromisuri ale sistemului.

În plus, Check Point oferă soluții complete de gestionare a securității care permit controlul și monitorizarea centralizată a politicilor de securitate în rețea. Aceste instrumente de management oferă organizațiilor vizibilitate asupra poziției lor de securitate, simplifică administrarea securității și facilitează răspunsul eficient la incident. Soluțiile de management al securității de la Check Point ajută organizațiile să-și eficientizeze operațiunile de securitate și să asigure aplicarea consecventă a politicilor de securitate.

Folosind expertiza Check Point și tehnologiile inovatoare, companiile își pot îmbunătăți postura de securitate cibernetică și pot atenua riscurile în peisajul actual de amenințări în evoluție.
 
SOLUȚII SAFETECH CE CONȚIN CHECK POINT

Cloudflare

Cloudflare este un furnizor de top de servicii bazate pe cloud care sporesc securitatea, performanța și fiabilitatea site-urilor web și a aplicațiilor de internet. Compania operează o rețea globală de centre de date situate strategic în întreaga lume, permițându-i să livreze conținut și să atenueze amenințările online mai aproape de utilizatorii finali. Una dintre ofertele principale ale Cloudflare este Content Delivery Network (CDN). Prin memorarea în cache și livrarea conținutului site-ului de pe servere situate geografic mai aproape de utilizatorii finali, CDN-ul Cloudflare reduce latența și îmbunătățește viteza de încărcare a site-ului. În plus, CDN-ul Cloudflare oferă un nivel de securitate prin filtrarea traficului rău intenționat și protejarea împotriva atacurilor Distributed Denial of Service (DDoS) și a analizelor Cloudflare Web Application Firewall (WAF) și filtrează traficul web de intrare pentru a bloca potențiale amenințări, cum ar fi injecția SQL și atacuri cross-site scripting. În plus, Cloudflare oferă servicii DNS concepute pentru a îmbunătăți performanța, securitatea și confidențialitatea rezoluției numelor de domeniu. Prin valorificarea infrastructurii sale extinse de rețea, serviciul DNS Cloudflare ajută la reducerea timpilor de căutare DNS, îmbunătățind performanța site-ului web. De asemenea, include funcții de securitate precum DNSSEC (Domain Name System Security Extensions) pentru a proteja împotriva deturnării DNS și a altor atacuri. În plus, serviciul DNS Cloudflare acceptă inițiative axate pe confidențialitate, cum ar fi DNS over HTTPS (DoH), asigurând că interogările DNS ale utilizatorilor sunt criptate și securizate. CDN-ul global, serviciile de securitate și soluțiile DNS ale Cloudflare permit companiilor să livreze conținut mai rapid, să se apere împotriva amenințărilor cibernetice și să ofere o experiență mai bună pentru utilizator. Folosind serviciile Cloudflare, organizațiile își pot îmbunătăți prezența online, își pot proteja activele digitale și se pot asigura că site-urile și aplicațiile lor sunt rapide, sigure și foarte disponibile.

CrowdStrike

CrowdStrike este o companie de top în domeniul securității cibernetice, specializată în protecția terminalelor, informații despre amenințări și răspuns la atacurile cibernetice. Fondată în 2011, CrowdStrike a revoluționat peisajul securității cibernetice cu platforma sa Falcon, nativă în cloud, care oferă detectarea și prevenirea amenințărilor în timp real. Abordarea companiei combină inteligența artificială avansată, învățarea automată și analiza comportamentală pentru a identifica și atenua amenințările înainte ca acestea să provoace daune semnificative. Această soluție proactivă și extrem de scalabilă ajută organizațiile să se apere împotriva unei game largi de amenințări cibernetice, de la malware și ransomware la amenințări persistente avansate (APTs) și atacuri statale.

Platforma Falcon este în centrul ofertei CrowdStrike, oferind protecție cuprinzătoare a terminalelor printr-o combinație de antivirus, detectare și răspuns la endpoint (EDR) și servicii gestionate de vânătoare de amenințări. Această platformă este concepută să fie ușoară și neintruzivă, asigurând un impact minim asupra performanței sistemului, oferind în același timp caracteristici de securitate robuste. Cu arhitectura sa bazată pe cloud, Falcon poate fi implementată rapid în diverse medii IT, oferind organizațiilor flexibilitatea de a-și scala măsurile de securitate în funcție de nevoile lor. În plus, capacitatea Falcon de a colecta și analiza cantități mari de date îi permite să ofere informații acționabile și analize predictive, ajutând echipele de securitate să rămână înaintea potențialelor amenințări.

CrowdStrike se diferențiază prin angajamentul său pentru inovație și un accent puternic pe informațiile despre amenințări. Echipa de experți a companiei monitorizează continuu peisajul amenințărilor, oferind clienților săi informații și analize actualizate. Această poziție proactivă permite CrowdStrike să ofere nu doar protecție imediată, ci și ghidare strategică despre cum să își consolideze postura de securitate pe termen lung. Prin valorificarea expertizei sale extinse și a tehnologiei de vârf, CrowdStrike s-a stabilit ca un partener de încredere pentru organizațiile din întreaga lume, ajutându-le să navigheze complexitățile provocărilor moderne de securitate cibernetică și să-și protejeze eficient activele digitale.

SOLUȚII SAFETECH CE CONȚIN CROWDSTRIKE

CyberArk

CyberArk este o companie lider de securitate cibernetică specializată în soluții de gestionare a accesului privilegiat (PAM). Conturile privilegiate, cum ar fi conturile administrative și cele root, dețin drepturi de acces extinse în cadrul infrastructurii IT a unei organizații și sunt adesea vizate de atacatori. Soluțiile PAM CyberArk ajută organizațiile să securizeze și să gestioneze conturile privilegiate, atenuând riscul accesului neautorizat și al încălcării datelor.

Una dintre ofertele de bază ale CyberArk este platforma sa Privileged Access Security (PAS), care oferă capabilități complete PAM. Platforma permite organizațiilor să stocheze, să gestioneze și să monitorizeze în siguranță acreditările privilegiate, asigurându-se că numai persoanele autorizate pot accesa sistemele critice și datele sensibile. Soluțiile PAS de la CyberArk impun controale puternice de acces, politici de rotație a parolelor și izolarea sesiunilor, reducând riscul de furt și utilizare greșită a acreditărilor.

CyberArk oferă, de asemenea, soluții pentru protejarea și securizarea accesului privilegiat în mediile cloud. Odată cu adoptarea tot mai mare a serviciilor cloud, gestionarea și securizarea conturilor privilegiate în infrastructurile cloud a devenit crucială. Soluțiile cloud PAM de la CyberArk ajută organizațiile să-și extindă practicile de gestionare a accesului privilegiat la mediile cloud, asigurând o securitate constantă în mediile IT hibride.

În plus, CyberArk oferă capabilități avansate de detectare și analiză a amenințărilor pentru a identifica și a răspunde eventualelor incidente de securitate. Soluțiile monitorizează activitatea contului privilegiat, detectează comportamentul suspect și oferă alerte în timp real pentru potențiale amenințări sau încălcări ale politicii. Prin valorificarea învățării automate și a analizei comportamentale, CyberArk ajută organizațiile să identifice și să atenueze amenințările interne, atacurile bazate pe acreditări și alte activități rău intenționate.

Prin platforma sa Privileged Access Security și soluțiile cloud PAM, CyberArk permite organizațiilor să impună controale puternice de acces, să monitorizeze activitatea contului privilegiat și să detecteze potențiale amenințări.

SOLUȚII SAFETECH CE CONȚIN CYBERARK

CyberQuest

Nextgen Software este o companie europeană agilă de tehnologie, care oferă soluții software inovatoare de securitate cibernetică bazate pe mai mult de 15 ani de experiență la nivel mondial în implementări de succes atât în sectorul guvernamental, cât și în cel economic privat. CyberQuest, soluția sa next-generation SIEM, asigură vizibilitate de detaliu, conformitate cu standardele și reglementările internaționale și analize performante care vă mențin compania în siguranță.

CyberQuest oferă o vedere centralizată a tuturor evenimentelor, corelarea datelor, analize puternice, colectare de date cu tehnologii multiple și timp rapid de valorificare. Platforma oferă automatizare, inteligență operațională și machine learning.

CyberQuest oferă o perspectivă completă asupra întregii infrastructuri IT din cadrul unei organizații, oferind control și vizibilitate asupra tuturor platformelor, proceselor și utilizatorilor din infrastructura respectivă. Este o platformă rapidă și eficientă pentru investigarea securității IT, cu capabilități avansate de monitorizare și investigare a incidentelor IT într-un mediu grafic extrem de intuitiv, cu analize și rapoarte rapide, esențiale în combaterea în timp real a activităților frauduloase în infrastructuri naționale critice și rețele ale agenților din diverse sectoare economice, precum telecomunicații, sănătate, bănci, asigurări, retail.

SOLUȚII SAFETECH CE CONȚIN CYBERQUEST

Cynet

Cynet este o platformă cuprinzătoare de securitate cibernetică care combină capabilitățile avansate de detecție a amenințărilor, răspuns la incidente și remediere într-o singură soluție. Proiectată pentru a oferi organizațiilor o protecție completă împotriva amenințărilor cibernetice, platforma Cynet integrează mai multe tehnologii de securitate pentru a oferi o abordare holistică a securității cibernetice.

Cynet oferă capabilități avansate de detecție și răspuns la amenințări. Utilizând o combinație de detecție bazată pe semnături, analiză comportamentală și învățare automată, Cynet poate identifica și răspunde atât amenințărilor cunoscute, cât și celor necunoscute în timp real. Platforma monitorizează continuu traficul de rețea, punctele finale și comportamentul utilizatorului pentru a detecta și bloca activitățile rău intenționate, cum ar fi contaminările cu programe malware, conexiunile suspecte la rețea și încercările de acces neautorizat.

Pe lângă detecția amenințărilor, Cynet oferă funcții de răspuns la incidente și remediere. Platforma permite echipelor de securitate să investigheze și să răspundă la incidentele de securitate în mod eficient. Aceasta transmite alerte în timp real, analize criminalistice detaliate și informații utile pentru a ajuta la identificarea și limitarea amenințărilor. Cynet oferă, de asemenea, capabilități automate de remediere, permițând echipelor de securitate să răspundă rapid și să atenueze impactul incidentelor de securitate.

În plus, platforma Cynet include funcții de securitate suplimentare, cum ar fi managementul vulnerabilităților, tehnologii de disimulare (deception) și mijloace de control al securității rețelei. Aceste componente îmbunătățesc postura de securitate generală a organizațiilor prin identificarea și abordarea proactivă a vulnerabilităților, derutând atacatorii și aplicând segmentarea rețelei și controlul accesului pentru a limita mișcarea laterală a amenințărilor în cadrul rețelei.

Oferind o abordare unificată și holistică a securității cibernetice, Cynet dă putere organizațiilor să detecteze, să răspundă și să atenueze incidentele de securitate în mod eficient, ajutându-le să mențină o poziție puternică de securitate în fața amenințărilor cibernetice în evoluție.

SOLUȚII SAFETECH CE CONȚIN CYNET

Darktrace

Darktrace este o companie lider în securitate cibernetică, specializată în inteligența artificială (AI) și în detectarea și răspunsul amenințărilor bazate pe învățarea automată. Produsul emblematic al Darktrace este Enterprise Immune System, care utilizează algoritmi AI pentru a detecta și a răspunde în mod autonom la amenințările cibernetice emergente în diverse medii.

Tehnologia de bază din spatele Darktrace este conceptul de „AI auto-învățare”. Sistemul Darktrace învață și se adaptează continuu rețelei în evoluție și comportamentelor utilizatorilor din cadrul unei organizații. Stabilește o linie de bază a activității normale și detectează comportamentul anormal care poate indica potențiale amenințări, cum ar fi amenințări interne, infecții malware sau atacuri cibernetice sofisticate.

Platforma bazată pe inteligență artificială a Darktrace oferă vizibilitate în timp real în rețeaua unei organizații, inclusiv în cloud, IoT și mediile IT tradiționale. Analizează cantități mari de date și trafic de rețea, identificând modele și anomalii pe care operatorii umani le pot rata. Această abordare proactivă a detectării amenințărilor permite organizațiilor să răspundă rapid la amenințările emergente, reducând timpul de identificare și atenuare a atacurilor cibernetice.

Pe lângă detectarea amenințărilor, Darktrace oferă și capacități de răspuns autonom. Folosind AI, platforma Darktrace poate răspunde în mod autonom la amenințările detectate prin atenuarea și neutralizarea acestora în timp real. Aceasta include acțiuni automate, cum ar fi izolarea dispozitivelor infectate, blocarea conexiunilor de rețea suspecte sau punerea în carantină a fișierelor rău intenționate, reducând impactul potențial al amenințărilor cibernetice.

Combinând învățarea automată, analiza comportamentală și capabilitățile de răspuns autonom, Darktrace ajută organizațiile să rămână cu un pas înaintea atacurilor cibernetice sofisticate, protejându-și activele critice și păstrând integritatea rețelelor și datelor lor.

SOLUȚII SAFETECH CE CONȚIN DARKTRACE

Fidelis

Fidelis Cybersecurity este un furnizor de încredere de soluții avansate de detectare și răspuns a amenințărilor. Compania se concentrează pe a ajuta organizațiile să detecteze, să investigheze și să atenueze eficient amenințările cibernetice pentru a-și proteja activele critice și datele sensibile.

Fidelis oferă o platformă completă de securitate cibernetică cunoscută sub numele de Fidelis Elevate. Această platformă integrează analiza traficului de rețea, detectarea și răspunsul dispozitivelor terminale (EDR) și tehnologiile de disimulare (deception) pentru a oferi organizațiilor vizibilitate deplină asupra rețelelor și endpoint-urilor din cadrul acestora. Analizând în timp real traficul de rețea și activitățile terminalelor, Fidelis Elevate poate identifica și răspunde la amenințări avansate, inclusiv atacuri zero-day, amenințări interne și malware.

Unul dintre punctele forte ale Fidelis constă în capacitățile sale de furnizare de informații despre amenințări. Echipa de cercetare a amenințărilor Fidelis monitorizează în mod constant peisajele globale de amenințări și oferă informații actualizate platformei Fidelis Elevate. Această inteligență este combinată cu învățarea automată și analiza comportamentală pentru a detecta și bloca eficient amenințările sofisticate. Fidelis Elevate sprijină, de asemenea, identificarea  proactivă a amenințărilor, facilitând echipelor de securitate căutarea și investigarea potențialelor amenințări din rețelele lor.

În plus, Fidelis oferă servicii de răspuns la incidente pentru a ajuta organizațiile să gestioneze și să răspundă eficient la incidentele de securitate cibernetică. Echipele experimentate de răspuns la incidente oferă asistență rapidă pentru răspuns și remediere, ajutând organizațiile să minimizeze impactul breșelor și să își restaureze sistemele afectate.

Cu analiza integrată a traficului de rețea, detecția și răspunsul la nivel de endpoint și capabilitățile de furnizare de informații despre amenințări, Fidelis facilitează companiilor detecția și răspunsul proactiv la  amenințări cibernetice.

SOLUȚII SAFETECH CE CONȚIN FIDELIS

Graylog

Graylog este o platformă open-source care oferă o soluție centralizată și scalabilă pentru gestionarea log-urilor, facilitând detecția incidentelor de securitate, depanarea problemelor și obținerea de informații despre performanța sistemului.

La baza Graylog se află capabilitățile sale puternice de agregare a jurnalelor și de căutare. Platforma poate colecta log-uri din diverse surse, cum ar fi servere, aplicații, dispozitive de rețea și dispozitive de securitate. Datele de jurnal colectate sunt stocate într-un format scalabil și indexat, permițând căutarea și analiza rapidă și eficientă. Funcționalitatea de căutare Graylog include filtrare avansată, căutare prin cuvinte cheie și capacitatea de a crea tablouri de bord și vizualizări personalizate pentru a facilita analiza jurnalelor.

Graylog oferă, de asemenea, funcții puternice de alertă și notificare. Permite utilizatorilor să definească condiții de alertă pe baza evenimentelor din jurnal, cum ar fi mesaje de eroare specifice, incidente de securitate sau praguri de performanță a sistemului. Când sunt declanșate, alertele pot fi trimise prin diverse canale, cum ar fi e-mail, Slack sau alte platforme de comunicare, asigurându-se că evenimentele critice sunt comunicate cu promptitudine părților interesate corespunzătoare.

În plus, Graylog oferă capabilități de extensibilitate și integrare. Acceptă pluginuri și integrări cu alte instrumente și sisteme, permițând integrarea optimă în mediile IT existente. Acest lucru permite organizațiilor să utilizeze funcționalități suplimentare, cum ar fi fluxurile de informații despre amenințări, integrarea SIEM sau îmbogățirea datelor personalizate, pentru a-și îmbunătăți capacitățile de analiză a jurnalelor.

Cu arhitectura sa scalabilă, funcționalitatea puternică de căutare și capabilitățile de alertă, Graylog permite organizațiilor să gestioneze și să analizeze eficient datele din jurnal, obținând informații despre performanța sistemului, depanând probleme și detectând incidente de securitate.

SOLUȚII SAFETECH CE CONȚIN GRAYLOG

HID

HID Global este un furnizor de top de soluții de gestionare a identității și a accesului care ajută organizațiile să îmbunătățească securitatea și eficiența și să simplifice procesele de management al identității. Cu o gamă largă de produse și servicii, HID Global oferă soluții complete de securitate pentru identitățile fizice și digitale.

Soluțiile HID Global acoperă diverse aspecte ale managementului identității și accesului. Acestea oferă tehnologii de autentificare sigure și de încredere, inclusiv carduri inteligente, carduri de proximitate și mijloace de autentificare mobilă, care permit organizațiilor să autentifice și să autorizeze persoanele să acceseze locații fizice și resurse digitale în siguranță. Credențialele pot fi integrate perfect cu sistemele de control al accesului, asigurând accesul în zonele restricționate numai pentru personalul autorizat.

Pe lângă credențiale, HID Global oferă soluții avansate de verificare a identității. Tehnologiile HID includ sisteme biometrice, cum ar fi amprenta digitală și recunoașterea facială, pentru a autentifica cu acuratețe persoanele pe baza caracteristicilor lor fiziologice unice. Aceste soluții sporesc securitatea oferind un nivel mai ridicat de siguranță în procesele de verificare a identității, reducând riscul accesului neautorizat.

HID Global oferă, de asemenea, emiterea și gestionarea în siguranță a credențialelor prin intermediul platformei de management al identității și accesului. Această platformă permite organizațiilor să emită, să gestioneze și să revoce în mod eficient acreditările, asigurându-se că persoanele potrivite au acces la resursele potrivite la momentul potrivit. Platforma simplifică managementul ciclului de viață al identității, eficientizează fluxurile de lucru și oferă capabilități complete de audit și raportare în scop de conformitate.

HID Global oferă o gamă largă de soluții de management al identității și accesului care cuprind tehnologii de acreditări securizate, autentificare biometrică și management eficient al ciclului de viață al identității. Folosind soluțiile de securitate HID Global, organizațiile își pot îmbunătăți securitatea fizică și digitală, pot eficientiza procesele de management al identității și își pot îmbunătăți eficiența operațională.

SOLUȚII SAFETECH CE CONȚIN HID

I+Cyber

I+Cyber este o companie de securitate cibernetică, axată pe detectarea și abordarea amenințărilor externe. Abordarea lor utilizează tehnologii și metodologii avansate, punând accent pe monitorizarea proactivă și atenția la detalii pentru a proteja afacerile de atacurile cibernetice. Produsul lor principal, Attack Watch, oferă capabilități de monitorizare și răspuns în timp real împotriva diverselor amenințări cibernetice, oferind vizibilitate completă și permițând organizațiilor să prioritizeze și să atenueze riscurile eficient.

Centrul de Operațiuni pentru Amenințări al I+Cyber (I+TOC) este conceput pentru a identifica, analiza și răspunde continuu amenințărilor cibernetice externe. Centrul utilizează tehnologii de ultimă generație și metode avansate de detectare a amenințărilor, oferind monitorizare non-stop și informații acționabile de la analiști experți. Această abordare proactivă ajută organizațiile să își protejeze sistemele înainte ca amenințările să provoace daune, sporind reziliența generală la securitate cibernetică.

În plus, I+Cyber este specializată în inteligența privind breșele de securitate, inteligența privind amenințările și gestionarea suprafeței de atac. Inteligența privind breșele se concentrează pe detectarea semnalelor specifice indicând breșe, în timp ce inteligența privind amenințările colectează date din diverse surse pentru a înțelege și atenua amenințările emergente. Serviciul de gestionare a suprafeței de atac monitorizează și abordează continuu vulnerabilitățile cibernetice, asigurând protecția completă a activelor digitale ale unei organizații.

SOLUȚII SAFETECH CE CONȚIN I+CYBER

ManageEngine

ManageEngine este o suită cuprinzătoare de software pentru managementul IT, concepută pentru a simplifica și optimiza operațiunile IT ale organizațiilor de toate dimensiunile. Oferă o gamă largă de instrumente care acoperă managementul rețelei și serverelor, managementul serviciilor IT (ITSM), managementul informațiilor și evenimentelor de securitate (SIEM) și managementul terminalelor. Aceste instrumente vizează simplificarea sarcinilor IT complexe, sporirea productivității și asigurarea securității solide în întregul mediu IT, facilitând echipelor IT monitorizarea, gestionarea și analizarea activelor IT de pe o platformă unificată.

Compania din spatele ManageEngine este Zoho Corporation, un furnizor renumit de soluții de afaceri bazate pe cloud. Fondată în 1996 și având sediul central în Chennai, India, Zoho Corporation are o prezență globală cu birouri și centre de date în întreaga lume. Zoho este cunoscută pentru gama sa largă de produse software care răspund diferitelor nevoi de afaceri, de la CRM și instrumente de productivitate la soluții de finanțe și resurse umane. Compania pune accent pe inovație și dezvoltare centrată pe client, îmbunătățindu-și continuu ofertele pentru a satisface cerințele pieței în continuă schimbare.

Zoho Corporation pune accent pe oferirea de soluții integrate și ușor de utilizat, evidentă în designul ManageEngine. Abordarea modulară a suitei software permite organizațiilor să-și personalizeze mediul de management IT în funcție de nevoile specifice, asigurându-se că pot aborda eficient provocările unice. Cu un accent puternic pe securitate și conformitate, ManageEngine echipează afacerile cu instrumentele necesare pentru a-și proteja datele și a menține conformitatea cu standardele și reglementările din industrie, sprijinind astfel continuitatea și creșterea generală a afacerii.

SOLUȚII SAFETECH CE CONȚIN MANAGEENGINE

Microsoft

Microsoft oferă o gamă largă de soluții de securitate care ajută organizațiile să-și protejeze activele digitale, să-și securizeze mediile și să se apere împotriva amenințărilor cibernetice în evoluție.

Una dintre ofertele cheie de securitate ale Microsoft este Microsoft Defender, o platformă unificată de securitate a punctelor finale care oferă protecție avansată împotriva amenințărilor pentru dispozitivele care rulează Windows, macOS, iOS și Android. Microsoft Defender folosește machine learning, analiza comportamentului și informații despre amenințări bazate pe cloud pentru a detecta și a răspunde la o gamă largă de amenințări, inclusiv malware, ransomware și atacuri avansate. Platforma oferă funcții precum protecție antivirus, detecție în timp real a amenințărilor și capabilități de răspuns automat pentru a ajuta organizațiile să-și protejeze punctele finale.

Microsoft oferă, de asemenea, soluții robuste de securitate în cloud prin Azure Security Center. Acesta oferă management unificat de securitate și protecție împotriva amenințărilor pentru mediile cloud, ajutând organizațiile să își securizeze infrastructura, aplicațiile și datele găzduite în platforma cloud Azure. Serviciul asigură monitorizare continuă, detecția amenințărilor și analize avansate pentru a identifica riscurile potențiale de securitate și pentru a oferi recomandări acționabile pentru remediere.

Microsoft oferă soluții de management al identității și accesului prin Azure Active Directory (Azure AD). Azure AD oferă autentificare sigură, sigle sign-on și capabilități de protecție a identității pentru aplicațiile și resursele bazate pe cloud. Acesta permite organizațiilor să implementeze controale puternice de acces, să impună autentificarea multi-factor și să gestioneze centralizat identitățile utilizatorilor și privilegiile de acces.

Microsoft Defender pentru IoT este o soluție cuprinzătoare de securitate care oferă organizațiilor vizibilitate îmbunătățită, detecția amenințărilor și capabilități de răspuns pentru a proteja dispozitivele de tehnologie operațională (OT) de amenințările cibernetice. Soluția oferă monitorizare în timp real și informații despre amenințări pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv echipamente industriale, dispozitive medicale și infrastructură inteligentă. Soluția folosește analize avansate și machine learning pentru a detecta anomalii și comportamente suspecte, ajutând organizațiile să detecteze și să atenueze amenințări specifice, cum ar fi device tampering, accesul neautorizat și pierderile de date. În plus, Microsoft Defender pentru IoT oferă organizațiilor informații utile și recomandări pentru a îmbunătăți postura de securitate a dispozitivelor lor OT. Soluția oferă evaluări de securitate, managementul vulnerabilităților și monitorizarea conformității, asigurând faptul că dispozitivele IoT sunt actualizate cu corecțiile necesare de securitate și configurate conform celor mai bune practici.

SOLUȚII SAFETECH CE CONȚIN MICROSOFT

Phriendly Phishing

Phriendly Phishing este o platformă cuprinzătoare de simulare și conștientizare a phishing-ului, concepută pentru a ajuta organizațiile să-și educe angajații cu privire la amenințările de phishing și să-și îmbunătățească gradul de conștientizare a securității cibernetice. Platforma oferă o abordare proactivă pentru combaterea atacurilor de phishing prin simularea scenariilor realiste de phishing și furnizarea de conținut antrenant de instruire pentru a îmbunătăți capacitatea angajaților de a identifica și de a răspunde la încercările de phishing.

Funcționalitatea de bază a Phriendly Phishing este centrată în jurul realizării de campanii simulate de phishing. Organizațiile pot crea și lansa campanii de phishing personalizate care imită atacurile de phishing din lumea reală, inclusiv e-mailuri cu link-uri sau atașamente rău intenționate. Platforma urmărește și analizează răspunsurile angajaților la aceste încercări de phishing simulate, oferind informații valoroase despre susceptibilitatea acestora la phishing și despre domeniile de îmbunătățire.

Phriendly Phishing depășește doar simularea atacurilor, oferind un program cuprinzător de instruire. Acesta oferă o bibliotecă de module interactive de instruire și resurse educaționale care acoperă diverse subiecte legate de conștientizarea phishingului, cum ar fi cele mai bune practici pentru e-mail, identificarea indicatorilor de risc în e-mailuri și comportamente online sigure. Aceste materiale de instruire sunt concepute pentru a implica angajații și a-i dota cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a detecta și raporta încercările de phishing.

În plus, Phriendly Phishing oferă capabilități detaliate de raportare și analiză. Organizațiile pot accesa rapoarte complete care oferă informații despre performanța angajaților, susceptibilitatea generală la phishing și eficacitatea instruirii. Aceste rapoarte ajută organizațiile să identifice tendințele, să măsoare progresul și să ia decizii informate pentru a-și consolida postura de securitate cibernetică.

Prin desfășurarea de campanii simulate de phishing, furnizarea de conținut antrenant de instruire și furnizarea de rapoarte detaliate, Phriendly Phishing ajută organizațiile să îmbunătățească capacitatea angajaților de a recunoaște și de a răspunde la atacurile de phishing. Încurajând o cultură de conștientizare a securității cibernetice, organizațiile pot reduce riscul de a deveni victime ale înșelătoriilor de tip phishing și își pot consolida apărarea generală de securitate.

SOLUȚII SAFETECH CE CONȚIN PHRIENDLY PHISHING

Picus Security

În 2013, Picus Security a fost un pionier al tehnologiei Breach and Attack Simulation (BAS), marcând începutul unei călătorii care a asistat, de atunci, numeroase companii în consolidarea rezilienței lor cibernetice. Fondată de experți în securitate cibernetică cu pregătire academică și experiență practică extinsă, Picus Security a dezvoltat o soluție de validare a securității, oferind vizibilitate în ceea ce privește pregătirea pentru atacuri și facilitând soluții complete de contracarare a amenințărilor cibernetice. La baza acestei inovații se află “The Complete Security Validation Platform” de la Picus, o resursă valoroasă care furnizează echipelor operaționale și executive insight-uri granulare și propuneri de acțiuni concrete. Aceste insight-uri nu doar permit caracteristici proactive, dar și maximizează utilizarea tehnologiei existente, optimizând astfel randamentul investiției și minimizând consecvent riscul de încălcări de securitate.

În timp ce controalele de securitate sunt fundamentale pentru apărarea organizației împotriva amenințărilor cibernetice, eficacitatea lor se poate diminua dacă nu sunt configurate sau reglate în mod regulat. Din păcate, multe organizații operează pe premisa că platformele și uneltele lor funcționează optim, doar pentru a descoperi lacune după ce s-au produs incidente de securitate. Altele pur și simplu nu au resursele necesare pentru a menține tehnologiile actualizate constant. Pentru a minimiza încălcările de securitate, Picus pledează pentru integrarea validării controalelor de securitate ca o componentă integrală a operațiunilor de securitate și a introdus “The Picus Complete Security Validation Platform” pentru a simplifica procesul de validare și optimizare a apărării într-un mod sigur, consecvent și continuu.

Platforma de Validare a Securității oferă trei funcționalități principale:
-Validarea controlului de securitate: Validează și îmbunătățește eficacitatea controalelor de securitate existente, echipând organizația pentru a preveni și detecta cele mai recente amenințări cibernetice.
-Validarea căilor de atac: Identifică și neutralizează căile potențiale ale adversarilor în rețeaua dvs., împiedicându-i să compromită activele critice.
-Validarea regulilor de detecție: Îmbunătățește detecția și răspunsul la amenințări prin identificarea problemelor legate de performanță și igienă în regulile de detecție.

Prin validarea riguroasă și continuă a controalelor de securitate împotriva celor mai recente amenințări, Picus îmbunătățește gradul de conștientizare a riscului în rândul echipelor de securitate, promovând luarea deciziilor informate și, în cele din urmă, obținerea de rezultate mai bune.

SOLUȚII SAFETECH CE CONȚIN PICUS SECURITY

Radiflow

Radiflow este o companie de securitate cibernetică specializată în sisteme de control industrial (ICS) și rețele de tehnologie operațională (OT). Fondată în 2009, Radiflow se concentrează pe protejarea infrastructurii critice prin furnizarea de soluții avansate de detectare a amenințărilor și de gestionare a riscurilor, adaptate pentru mediile industriale. Suita lor de produse include sisteme de detectare a intruziunilor (IDS), instrumente de evaluare a riscurilor și soluții de vizibilitate a rețelei concepute pentru a proteja împotriva amenințărilor cibernetice specifice setărilor industriale.

In centrul ofertei Radiflow este platforma sa iSID Industrial Threat Detection, care monitorizează continuu rețelele OT pentru a detecta și a răspunde la potențiale incidente de securitate. Platforma utilizează învățarea automată și analiza comportamentală pentru a identifica anomaliile și potențialele amenințări în timp real, oferind informații utile și răspunsuri automate pentru a reduce riscurile. În plus, Radiflow oferă instrumentul de evaluare iRISK, care ajută organizațiile să evalueze și să prioritizeze riscurile de securitate cibernetică în cadrul operațiunilor lor industriale, asigurând conformitatea cu standardele și reglementările din industrie.

Radiflow colaborează îndeaproape cu furnizorii de servicii de securitate gestionate (MSSP) și integratorii de sisteme pentru a oferi soluții de securitate cuprinzătoare, adaptate nevoilor unice ale clienților industriali. Expertiza lor în securitatea OT și ICS le permite să abordeze provocările specifice cu care se confruntă sectoare precum energia, apa, producția și transportul. Combinând tehnologia inovatoare cu cunoștințe aprofundate din industrie, Radiflow ajută organizațiile să-și protejeze infrastructura critică de amenințările cibernetice în evoluție și să asigure funcționarea sigură și fiabilă a sistemelor lor industriale.

SOLUȚII SAFETECH CE CONȚIN RADIFLOW

Splunk

Splunk este o platformă software de top care ajută organizațiile să colecteze, să indexeze și să analizeze volume mari de date generate de mașini. Aceasta oferă o structură centralizată pentru stocarea și preluarea datelor din diverse surse, inclusiv jurnale, interogări de valori, senzori, mesaje și multe altele. Tehnologia de indexare Splunk permite căutarea rapidă și eficientă, facilitând explorarea datelor și obținerea de informații în timp real, acceptă diverse formate de date și se integrează cu o gamă largă de sisteme și aplicații.

Unul dintre punctele forte ale Splunk este capacitatea sa de analiză. Platforma oferă un limbaj de interogare puternic și o interfață intuitivă pentru utilizatori, permițându-le să efectueze căutări ad-hoc, să genereze rapoarte și să creeze tablouri de bord interactive. Instrumentele de analiză Splunk le permit utilizatorilor să detecteze anomalii, să identifice modele și să descopere informații valoroase în datele lor. În plus, Splunk oferă funcții avansate, cum ar fi machine learning și inteligență artificială, permițând analiza automată a datelor și modelarea predictivă.

Portofoliul de securitate Splunk oferă soluții cuprinzătoare pentru a ajuta organizațiile să-și îmbunătățească postura de securitate cibernetică și să se protejeze împotriva amenințărilor în evoluție. Acesta cuprinde o gamă de produse și capabilități concepute pentru a oferi vizibilitate în timp real, analize avansate și informații despre amenințări. În centrul ofertelor de securitate Splunk se află Enterprise Security (ES), o platformă puternică ce permite echipelor de securitate să monitorizeze, să detecteze și să răspundă la incidente de securitate. Splunk ES centralizează datele de securitate din diverse surse, inclusiv log-uri, trafic de rețea și endpoints, oferind o vedere unificată a posturii de securitate a organizației. Platforma utilizează tehnici avansate de analiză și corelare pentru a identifica potențiale amenințări, pentru a detecta anomalii și pentru a genera informații utile. Splunk ES se integrează și cu fluxuri externe de informații despre amenințări, permițând organizațiilor să rămână la curent cu amenințările și vulnerabilitățile emergente. În plus, portofoliul de securitate Splunk include soluții suplimentare, cum ar fi Splunk User Behavior Analytics (UBA) pentru detectarea amenințărilor interne și Splunk Phantom pentru automatizarea operațiunilor de securitate și a răspunsului la incident (SOAR).

Soluțiile de securitate Splunk joacă un rol esențial în a permite organizațiilor să rămână în fruntea peisajului securității cibernetice în evoluție și să își protejeze activele și datele valoroase.

SOLUȚII SAFETECH CE CONȚIN SPLUNK

Stellar Cyber

Stellar Cyber este o companie de securitate cibernetică care oferă o platformă avansată de operațiuni de securitate concepută pentru a ajuta organizațiile să-și eficientizeze și să-și îmbunătățească capacitățile de detecție și răspuns la amenințări. Platforma combină mai multe funcționalități de securitate într-o soluție unificată, permițând organizațiilor să detecteze, să investigheze și să răspundă eficient la amenințările cibernetice în timp real.

În centrul platformei Stellar Cyber se află motorul său avansat de analiză de securitate. Acest motor folosește inteligența artificială și tehnicile de machine learning pentru a analiza cantități mari de date de securitate din diverse surse, inclusiv trafic de rețea, log-uri, endpoints și medii cloud. Prin corelarea și analiza acestor date în timp real, platforma poate detecta și prioritiza amenințările cu precizie, reducând timpul de detecție și de răspuns la incidentele de securitate.

Platforma Stellar Cyber oferă, de asemenea, capabilități integrate de orchestrare și automatizare a securității. Aceasta permite organizațiilor să automatizeze fluxurile de lucru de securitate, acțiunile de răspuns și procesele de remediere, economisind timp și efort pentru echipele de securitate. Această automatizare ajută organizațiile să răspundă la amenințări mai eficient, reducând timpul de așteptare al atacatorilor și minimizând impactul incidentelor de securitate.

În plus, Stellar Cyber oferă un set cuprinzător de aplicații și instrumente de securitate în cadrul platformei sale. Acestea includ analiza traficului de rețea, analiza comportamentului utilizatorilor și entităților (UEBA), endpoint detection and response (EDR) și integrarea informațiilor despre amenințări. Prin integrarea acestor funcționalități într-o singură platformă, Stellar Cyber oferă o abordare centralizată și holistică a operațiunilor de securitate, dând putere organizațiilor să-și gestioneze eficient postura de securitate cibernetică.

SOLUȚII SAFETECH CE CONȚIN STELLAR CYBER

Tenable

Tenable este o companie proeminentă de securitate cibernetică specializată în furnizarea de soluții cuprinzătoare de management al vulnerabilităților organizațiilor. Produsul lor emblematic, Tenable.io, oferă o platformă solidă și unificată pentru identificarea, evaluarea și prioritizarea vulnerabilităților în diverse medii IT.

La baza ofertei Tenable se află tehnologia de scanare a vulnerabilităților, care permite organizațiilor să descopere și să evalueze în mod proactiv vulnerabilitățile din sistemele și aplicațiile lor. Tenable.io utilizează o combinație de scanare activă, monitorizare pasivă și scanare bazată pe agenți pentru a oferi vizibilitate cuprinzătoare asupra suprafeței de atac a unei organizații. Prin monitorizarea și analizarea continuă a vulnerabilităților, organizațiile pot identifica potențiale puncte de intrare pentru atacatori și pot prioritiza eforturile lor de remediere în mod eficient.

Tenable.io oferă, de asemenea, capabilități avansate de analiză și raportare a vulnerabilităților. Oferă organizațiilor informații utile, prioritizare bazată pe riscuri și recomandări de remediere bazate pe severitatea și impactul potențial al vulnerabilităților. Acest lucru ajută organizațiile să-și optimizeze procesele de gestionare a corecțiilor, să aloce resursele în mod eficient și să atenueze cele mai critice riscuri de securitate.

În plus, Tenable.io se integrează cu alte instrumente și sisteme de securitate, permițând partajarea și colaborarea fără probleme a datelor. Se poate integra cu platforme SIEM, sisteme de ticketing și scanere de vulnerabilități de la terți, oferind o vedere centralizată a posturii de securitate a unei organizații. Această integrare îmbunătățește eficiența generală a eforturilor de gestionare a vulnerabilităților prin valorificarea investițiilor existente în securitate și facilitarea fluxurilor de lucru mai eficiente.

Soluțiile Tenable oferă organizațiilor instrumentele și informațiile necesare pentru a gestiona și atenua în mod proactiv riscurile de securitate, reducând probabilitatea atacurilor cibernetice de succes.

SOLUȚII SAFETECH CE CONȚIN TENABLE

Zimperium

Zimperium este o companie lider în securitate mobilă, specializată în protejarea organizațiilor împotriva amenințărilor mobile. Soluțiile avansate de apărare împotriva amenințărilor mobile (MTD) ale Zimperium ajută organizațiile să detecteze, să analizeze și să răspundă la riscurile de securitate mobilă, asigurând protecția dispozitivelor mobile, a aplicațiilor și a datelor.

Produsul emblematic al Zimperium, zIPS (Zimperium Intrusion Prevention System), este o soluție mobilă inovatoare de apărare împotriva amenințărilor. Aceasta utilizează învățarea automată și analiza comportamentală pentru a detecta și a preveni o gamă largă de amenințări mobile, inclusiv programe malware, atacuri de rețea, vulnerabilități ale dispozitivelor și încercări de phishing. zIPS oferă detecție și protecție în timp real la amenințări, permițând organizațiilor să se apere de amenințările mobile, pe măsură ce apar.

Un aspect cheie al ofertei Zimperium este platforma sa cuprinzătoare de informații despre amenințări, zConsole. zConsole oferă organizațiilor vizibilitate centralizată asupra peisajului lor de amenințări mobile, permițând echipelor de securitate să monitorizeze și să analizeze amenințările mobile din întreaga lor flotă de dispozitive mobile. Platforma oferă analize avansate, tablouri de bord personalizabile și raportare în timp real, dând putere organizațiilor să ia decizii informate și să răspundă eficient la incidentele de securitate mobilă.

În plus, soluțiile Zimperium sunt concepute pentru a fi integrate perfect în sistemele existente de management al dispozitivelor mobile (MDM) și de enterprise mobility management (EMM). Această integrare permite implementarea și gestionarea eficientă a soluției mobile de apărare împotriva amenințărilor pe toate dispozitivele mobile ale organizației. Prin integrarea cu sistemele MDM și EMM, Zimperium oferă organizațiilor o abordare unificată a securității mobile, asigurând că dispozitivele mobile sunt protejate, menținând în același timp productivitatea și experiența utilizatorului.

Soluțiile Zimperium permit organizațiilor să mențină un mediu mobil securizat, salvând datele sensibile și asigurând integritatea dispozitivelor și aplicațiilor lor mobile.

SOLUȚII SAFETECH CE CONȚIN ZIMPERIUM

Resellers

Parteneriatul de Reseller cu Safetech Innovations vă permite să vă extindeți rapid portofoliul de soluții și servicii în următoarele direcții:

Automatizarea managementului securităţii informaţiei

Securizarea sistemelor de control industrial cu tehnologia Honeypot

Analiza malware a terminalelor mobile

Simulări de phishing și programe de instruire în domeniul securității cibernetice

Safetech asigură către resellers instruirea personalului alocat pentru lucrul cu soluțiile din cadrul parteneriatului, asistență tehnica pre-vănzare, organizarea de demonstrații și teste pilot, precum și discount-uri competitive de volum.

GRC

Noutăți din tehnologie

Contactează-ne