Skip links

Soluții de securitate cibernetică

Îmbinăm expertiza şi experiența cu inteligența artificială pentru a asigura clienţilor noştri mijloacele necesare în atingerea și menţinerea nivelului dorit de securitate.

Safetech Innovations furnizează, din 2011, soluții de securitate cibernetică adaptate nevoilor fiecărei organizații, alături de serviciile aferente de integrare de sisteme, asistentă tehnică și instruire. 
Safetech Innovations are relații de parteneriat cu o serie de companii cu rol determinant în domeniul securității cibernetice, precum CheckPoint, DarkTrace, Microsoft, Splunk, Fidelis, HID, Cynet.

Numărând în prezent peste 60 de angajați, compania are echipe dedicate de cercetare și dezvoltare de produse software de securitate cibernetică, de implementare și suport de soluții de securitate și, respectiv, de tip Computer Emergency Response Team (CERT).

Centrul de operatiuni de securitate al Safetech prestează servicii către clienți din 2015 și oferă acestora o capacitate matură și eficientă de detecție, răspuns și remediere, concepută pentru a trata amenințări cibernetice, cu acoperire 24/7/365. Safetech CERT (STI CERT®) este acreditat de către Trusted Introducer, serviciul de acreditare si certificare infiintat de comunitatea europeana de organizatii de tip Computer Emergency Response Team (www.trusted-introducer.org). Analiștii din STI CERT dețin multiple certificări personale, obținute prin (ISC)², ISACA și EC-Council.

Numeroase organizații românești au ales serviciile Safetech pentru a își îmbunătăți nivelul de securitate cibernetică. Compania are clienți din domeniile financiar-bancar, energie, petrol și gaze, utilități, sănătate, asigurări, producție industrială, tehnologie, retail, distribuție, sector public, consultanță, gaming. Șapte din cele mai mari zece bănci din România ne-au ales ca furnizor de servicii de securitate cibernetică.

Safetech a fost implicată în peste 100 de proiecte pentru securizarea infrastructurilor critice derulate în Statele Unite, Canada, Mexic, Brazilia, Uniunea Europeană, UK, Elveția, Maroc,Singapore, Filipine, India, China și Noua Zeelandă.

Soluții de securitate cibernetică

Network Detection and Response

NDR este o abordare de securitate cibernetică care se concentrează pe monitorizarea și analiza traficului de rețea pentru a detecta și a răspunde la potențialele amenințări și breșe de securitate. Soluțiile NDR sunt concepute pentru a oferi vizibilitate în timp real asupra activităților din rețea, pentru a identifica anomalii sau comportamente suspecte și pentru a permite răspunsul la incident în timp util. NDR este important pentru compania dvs. deoarece ajută la identificarea și atenuarea proactivă a potențialelor amenințări de securitate, facilitează răspunsul la incidente și contribuie la asigurarea conformității, protejarea datelor sensibile și optimizarea performanței rețelei.

Citește mai mult

Endpoint Detection and Response

EDR este o tehnologie de securitate cibernetică concepută pentru a detecta și răspunde amenințărilor avansate și activităților rău intenționate pe dispozitivele finale individuale, precum computere desktop, laptopuri, servere sau dispozitive mobile, dintr-o rețea. Combinând capacitățile de detecție, răspuns, vizibilitate și de identificarea amenințărilor, EDR îmbunătățește postura generală de securitate a organizației, protejând dispozitivele de amenințări avansate, reducând durata de detectare a amenințării și minimizând impactul potențial al incidentelor de securitate.Citește mai mult

Mobile Threat Defense

Mobile Threat Defense este o soluție software destinată protecției dispozitivelor mobile de amenințări și vulnerabilități, concentrându-se pe detectarea și diminuarea unor riscuri și atacuri specifice. MTD efectuează detecția amenințărilor, analiză comportamentală, verifică reputația și integritatea aplicațiilor mobile, monitorizează conexiunile de rețea, aplică politicile de securitate, criptează datele stocate și transmise, efectuează controlul accesului, generează alerte în timp real, facilitează acțiuni rapide de remediere și oferă raportare centralizată.

Citește mai mult

Next-Generation Firewall

Check Point Maestro este o soluţie de securitate unică în industrie, din perspectiva caracteristicilor sale de scalabilitate, reziliență şi eficiență. Aceasta asigură o serie de funcționalități ce includ: Next-Gen. Firewall, IPS, DLP, concentratoare VPN IPSec și SSL, URL filtering, Application control, Anti-virus, Zero-day protection, Email security, HTTPS inspection. În combinaţie cu serviciile Safetech, Maestro răspunde cu succes provocărilor actuale de securitate cibernetică ale organizațiilor medii și mari.


Citește mai mult

Security Information and Event Management

SIEM este o soluție care colectează, analizează și corelează date din diverse surse din cadrul infrastructurii IT a unei organizații pentru a oferi o vedere centralizată a evenimentelor de securitate. SIEM susține activitatea echipei de operațiuni de securitate prin managementul log-urilor, detecția în timp real a amenințărilor, corelarea evenimentelor și adăugarea de context, capabilitățile proactive de căutare a amenințărilor, investigarea incidentelor și aplicarea de fluxuri de lucru de răspuns, suportul pentru conformitate și facilitarea managementului riscurilor. Aceste beneficii îi ajută pe analiștii de securitate să detecteze și să răspundă la incidente mai eficient.


Citește mai mult

Extended Detection and Response

Extended Detection and Response (XDR) este o soluție cuprinzătoare de securitate care oferă o vedere unificată a poziției de securitate a organizației dvs., agregă și îmbogățește datele din diverse surse de securitate, cum ar fi puncte finale, rețele, servicii cloud și aplicații, oferind analiștilor un context mai larg pentru înțelegerea evenimentelor și incidentelor de securitate. De asemenea, XDR folosește automatizarea, analiza avansată și învățarea automată pentru a accelera și simplifica procesele de răspuns la incident, contribuie la identificarea proactivă a amenințărilor și facilitează conformitatea și gestionarea riscurilor.


Citește mai mult

Physical and Logical Access Control Systems

Organizațiile au nevoie de o metodă sigură și demnă de încredere pentru verificarea identității membrilor săi. Această soluție trebuie să implementeze cele mai bune practici de securitate, să aplice tehnologii moderne, însă validate la nivel de industrie, și sa fie eficientă din punct de vedere al costului de achiziție și operare. HID ActivID Card Management System, soluție pentru managementul accesului și identității dezvoltată de HID Global, răspunde cu succes acestor cerințe, fapt demonstrat prin numeroasele sisteme aflate în producție la nivel global.

Citește mai mult

Privileged Access Management

Soluțiile de management al accesului privilegiat (PAM) securizează și gestionează conturile privilegiate și accesul acestora în infrastructura IT a organizației. O soluție PAM ajută la descoperirea, gestionarea și securizarea conturilor privilegiate, impune mecanisme puternice de autentificare pentru acestea, oferă acces just-in-time la conturile privilegiate, asigură monitorizarea și înregistrarea sesiunilor, automatizează gestionarea parolelor de acces privilegiat, oferă fluxuri de lucru și procese de aprobare pentru solicitarea, acordarea și revocarea accesului privilegiat, asigură izolarea sesiunilor privilegiate și generează jurnale de audit, rapoarte și documentație de conformitate.


Citește mai mult

Mobile Device Security and Management

Soluțiile Mobile Device Security and Management (MDS, MDM) și Universal Endpoint Management (UEM) simplifică gestionarea terminalelor (smartphones și tablete în cazul MDS/MDM; terminale PC desktop și laptop, smartphones, tablete în cazul UEM), le îmbunătățesc securitatea, le asigură conformitatea, îmbunătățesc suportul pentru utilizatori și eficientizează operațiunile IT aferente dispozitivelor. Aceste soluții gestionează setarile, politicile și aplicațiile de pe dispozitive, aplică patch-uri, gestionează software-ul antivirus, efectuează blocarea/ștergerea de la distanță, asigură comunicația securizată prin VPN, detecția amenințărilor de securitate, segregarea datelor cu containere, controlul accesului și efectuează raportare și audit.

Citește mai mult

Ghiduri și publicații Safetech