Skip links

EDR (Endpoint Detection and Response)

EDR este o tehnologie de securitate cibernetică concepută pentru a detecta și răspunde amenințărilor avansate și activităților rău intenționate pe dispozitivele finale individuale, precum computere desktop, laptopuri, servere sau dispozitive mobile, dintr-o rețea. Combinând capacitățile de detecție, răspuns, vizibilitate și de identificarea amenințărilor, EDR îmbunătățește postura generală de securitate a organizației, protejând dispozitivele de amenințări avansate, reducând durata de detectare a amenințării și minimizând impactul potențial al incidentelor de securitate.

Soluții EDR

Cynet EDR

Cynet 360 este o platforma de tip EDR cu capabilități extinse, care detectează amenintări cibernetice, integrează acțiunile de investigare și răspuns în fluxuri automate și include opțiuni avansate de monitorizare, alertare și remediere prin servicii de tip MDR (Managed Detection and Response) disponibile 24/7.

Citește mai mult

Fidelis Endpoint

Fidelis Endpoint este o platformă de tip Endpoint Detection and Response care oferă funcții avansate de detectare și investigare, fluxuri de informații despre amenințări/atacuri, precum și scripturi automate răspuns împotriva amenințărilor cibernetice avansate, cunoscute și necunoscute.

Citește mai mult

Bitdefender GravityZone EDR Cloud

Soluție EDR ce integrează tehnologii Bitdefender premiate, precum sistemele de Machine Learning, scanare în cloud și sandbox analyzer, pentru a detecta activități suspicioase sau dăunătoare neidentificabile cu ajutorul mecanismelor tradiționale de prevenție la nivelul dispozitivelor terminale și simplifica sarcinile echipelor de IT.

Citește mai mult