Skip links

Ivanti Neurons for Unified Endpoint Management

Gestionați și securizați toate dispozitivele organizației, indiferent de locație

Ivanti Neurons for UEM este o soluție nativă în cloud, de tip Unified Endpoint Management (UEM), care oferă vizibilitate completă asupra tuturor dispozitivelor terminale: mobile, desktop și IoT. Ivanti Neurons for UEM oferă informații în timp real despre sănătatea, securitatea și performanța tuturor dispozitivelor organizației, pentru a detecta și remedia orice probleme înainte ca acestea să poată provoca daune.

parteneri safetech

Prezentare generală a soluției

Ivanti UEM vă permite să oferiți experiența pe care și-o doresc angajații și capabilitățile de care au nevoie echipele IT:

  • Descoperiți și inventariați în timp real toate dispozitivele terminale care se conectează la rețeaua organizației, pentru a reduce riscurile de securitate;
  • Gestionați și securizați orice dispozitiv terminal, inclusiv dispozitivele și aplicațiile iOS, Android, macOS, Windows, ChromeOS și IoT, precum și alte dispozitive, cum ar fi HoloLens, Oculus și Zebra, pe tot parcursul ciclului de viață – de la preluare, provisioning și securizare, până la dezactivare;
  • Diagnosticați și remediați problemele în mod proactiv, fără a întrerupe utilizatorii; optimizați resursele IT prin reducerea sarcinilor de rutină și rezolvarea mai rapidă a problemelor;
  • Integrați rapid și ușor dispozitivele și le echipați over-the-air (OTA) cu toate aplicațiile, setările și configurațiile de securitate necesare;
  • Automatizați sarcinile repetitive de troubleshooting și creați un adevărat mediu de tip „self-healing”;
  • Obțineți vizualizarea la 360 de grade a dispozitivelor, aplicațiilor și serviciilor prin date în timp real; reduceți complexitatea, timpii lungi de așteptare și costurile ridicate.

Funcționalități principale

Ivanti Neurons UEM funcționează pe baza următoarelor mecanisme:

Single Source of Truth (SSOT) pentru descoperirea și inventarierea tuturor dispozitivelor terminale

Detectați rapid dispozitive noi și necunoscute în rețeaua organizației prin intermediul scanării active și pasive și prin conectori de la terți; furnizați automat date exacte privind activele IT în doar câteva minute în loc de zile.

Administrarea și securizarea eficientă a tuturor dispozitivelor organizației pe parcursul întregului ciclu de viață

Gestionați toate dispozitivele terminale, inclusiv cele purtabile, aveți acces securizat la date și aplicații pe orice dispozitiv și de oriunde; automatizați gestionarea ciclului de viață al dispozitivelor terminale, de la onboarding și provisioning, până la dezactivare.

Capabilități de self-healing și self-service bazate pe inteligență artificială

Vizualizați la 360 de grade dispozitivele, utilizatorii, aplicațiile și serviciile, cu informații contextualizate în timp real, automatizați gestionarea fluxurilor de lucru, diagnosticați în mod proactiv și remediați rapid problemele pe toate dispozitivele terminale.

Optimizarea performanțelor dispozitivelor terminale și a costurilor de mentenanță

Interogați toate dispozitivele periferice utilizând Natural Language Processing (NLP), furnizați informații IT în timp real în întreaga întreprindere în câteva secunde sau minute.

Mobile Threat Defense (MTD), Patch Management, Risk-based Vulnerability Management (RBVM), Application Control și posibilitatea integrării altor soluții de securitate

Soluția oferă protecție împotriva tuturor amenințărilor cunoscute și necunoscute pe dispozitivele Android și iOS, pentru toți vectorii de atac, inclusiv la nivel de dispozitiv, de rețea și aplicație.

Care este rolul soluției Ivanti Neurons UEM?

Ivanti Neurons UEM furnizează departamentului de IT informații în timp real despre dispozitivele terminale administrate, dă posibilitatea acestor dispozitive să se autorepare și autosecurizeze și oferă utilizatorilor o experiență de tip self-service.

Cum se licențiază Ivanti Neurons UEM?

Ivanti folosește un model de licențiere pe bază de abonament, costul fiind determinat în funcție de instrumentele și funcționalitățile alese.

Ce beneficii aduce soluția

Ivanti Neurons for UEM este compatibilă cu toate tipurile de dispozitive și permite multiple scenarii de utilizare, pe toate platformele și sistemele de operare. Soluția vă ajută să:

Instalați aplicațiile și gestionați actualizările cu un singur instrument intuitiv,

interacționați cu utilizatorii, oferiți feedback și colectați informații într-un singur loc;

Obțineți o vizibilitate completă

a activelor/resurselor IT prin identificarea tuturor dispozitivelor din rețeaua organizației;

Gestionați toate tipurile de dispozitive

pe parcursul întregului ciclu de viață, de la înregistrare până la eliminarea acestora;

Îmbunătățiți postura de securitate

prin securizarea tuturor dispozitivelor finale și a mediului organizației;

Oferiți o experiență digitală impecabilă angajaților

și îmbunătățiți productivitatea acestora;

Creșteți eficiența și productivitatea echipei de IT

prin intermediul automatizării cu ajutorul inteligenței artificiale;

Optimizați cheltuielile și resursele IT

pentru a vă concentra pe inițiativele strategice.

Servicii oferite de Safetech Innovations

Safetech Innovations oferă asistență completă pentru selectare instrumentelor necesare și utilizarea eficientă a soluțiilor Ivanti, atât în regim independent cât și integrată în arhitecturi complexe de securitate, alături de alte soluții complementare.

Serviciile noastre de integrare de sisteme de securitate IT cuprind:

Analiza cerințelor și proiectarea sistemului

Analiza cerințelor și proiectarea sistemului

Analiza obiectivelor, cerințelor și constrângerilor proiectului, identificarea riscurilor, proiectarea arhitecturii integrate, dezvoltarea unui plan de proiect detaliat pentru integrarea diferitelor componente și subsisteme

Implementare

Implementare

Livrarea și instalarea produselor, configurarea, testarea, implementarea și optimizarea sistemului integrat, verificarea că toate componentele funcționează împreună conform planurilor, instruirea administratorilor de sistem cu privire la modul de utilizare a soluției

Asistență tehnică și service

Asistență tehnică și service

Furnizarea de servicii de asistență tehnică și service pentru asigurarea funcționării continue a sistemului în mod optim, îndeplinind nevoile organizației

Cu 12 ani de activitate, peste 600 de proiecte finalizate și o echipă cu peste 30 de experți, Safetech Innovations este una dintre cele mai experimentate companii de securitate cibernetică din România. Alegerea serviciilor de integrare de sisteme ale Safetech vă asigură reducerea riscurilor de implementare, customizare, scalabilitate și flexibilitate, suport post-implementare.

Gestionăm complet securitatea cibernetică a clienților, de la analiza amenințărilor/vulnerabilităților existente sau potențiale și evaluarea riscurilor și a impactului de business, la implementarea soluțiilor necesare în vederea realizării unui nivel optim de securitate.

Pe termen lung, asigurăm monitorizarea continuă a evenimentelor și răspuns la incidentele de securitate cibernetică.

Contactează-ne