Skip links

MTD (Mobile Threat Defense)

Mobile Threat Defense este o soluție software destinată protecției dispozitivelor mobile de amenințări și vulnerabilități, concentrându-se pe detectarea și diminuarea unor riscuri și atacuri specifice. MTD efectuează detecția amenințărilor, analiză comportamentală, verifică reputația și integritatea aplicațiilor mobile, monitorizează conexiunile de rețea, aplică politicile de securitate, criptează datele stocate și transmise, efectuează controlul accesului, generează alerte în timp real, facilitează acțiuni rapide de remediere și oferă raportare centralizată.

Soluții MTD

Zimperium MTD

Zimperium MTD este o aplicație ce oferă securitate mobilă avansată împotriva tuturor vectorilor principali de atac. Zimperium MTD protejează dispozitivele mobile chiar și atunci când nu sunt conectate la o rețea, reducând riscul prin analizarea aplicațiilor potențial dăunătoare și a proceselor de jailbreaking de pe dispozitive, înainte de a oferi acces la resurse.

Citește mai mult

Safetech MMI

MMI este o soluție software dezvoltată de Safetech Innovations care detectează comportamente specifice malware-ului pe dispozitivul mobil, efectuează analiza comportamentală a traficului de internet al dispozitivului, investigații de tip forensic și investigații de tip reverse engineering asupra aplicațiilor instalate în dispozitiv.

Citește mai mult

Ivanti Neurons MTD

Ivanti Neurons MTD este o soluție care permite securizarea dispozitivele Android și iOS atât aparținând companiei, cât și angajaților. Soluția asigură monitorizarea, gestionarea și securizarea echipamentelor mobile împotriva atacurilor care au loc la nivelul dispozitivului, al rețelei și al aplicațiilor, precum și să prevină atacurile de phishing mobil și amenințările de tip zero-day.

Citește mai mult