Skip links

NDR (Network Detection and Response)

NDR este o abordare de securitate cibernetică care se concentrează pe monitorizarea și analiza traficului de rețea pentru a detecta și a răspunde la potențialele amenințări și breșe de securitate. Soluțiile NDR sunt concepute pentru a oferi vizibilitate în timp real asupra activităților din rețea, pentru a identifica anomalii sau comportamente suspecte și pentru a permite răspunsul la incident în timp util. NDR este important pentru compania dvs. deoarece ajută la identificarea și atenuarea proactivă a potențialelor amenințări de securitate, facilitează răspunsul la incidente și contribuie la asigurarea conformității, protejarea datelor sensibile și optimizarea performanței rețelei.

Soluții NDR

Microsoft Defender pentru IoT

Microsoft Defender pentru IoT (D4IoT), anterior CyberX Xsense , oferă o gamă de caracteristici de securitate specific proiectate pentru sistemul de control industrial (ICS) și rețele de tehnologie operațională (OT), inclusiv descoperirea dispozitivelor industriale ICS, monitorizarea în timp real pentru anomalii în procesul OT și detecția amenințărilor cibernetice.

Citește mai mult

Darktrace NDR

Soluție care utilizează inteligență artificială (AI) pentru a înțelege în mod autonom comportamentul normal al rețelei și pentru a identifica abaterile care ar putea indica o posibilă amenințare de securitate. Darktrace NDR are capacitatea de a răspunde proporțional și în timp real la cele mai sofisticate amenințări cibernetice, inclusiv la atacuri de tip Zero-day.

Citește mai mult

Fidelis Network

Soluție proactivă de tip Netword Detection and Response care asigură vizibilitate, detectare avansată și accelerarea răspunsului la amenințările cibernetice în medii on-premises și cloud. Acestă soluție împiedică furtul de date, construiește tactici, tehnici și proceduri de atac, efectuează analize retrospective și implementează securizarea proactivă a rețelei.

Citește mai mult