Skip links

XDR (Extended Detection and Response)

Extended Detection and Response (XDR) este o soluție cuprinzătoare de securitate care oferă o vedere unificată a poziției de securitate a organizației dvs., agregă și îmbogățește datele din diverse surse de securitate, cum ar fi puncte finale, rețele, servicii cloud și aplicații, oferind analiștilor un context mai larg pentru înțelegerea evenimentelor și incidentelor de securitate. De asemenea, XDR folosește automatizarea, analiza avansată și învățarea automată pentru a accelera și simplifica procesele de răspuns la incident, contribuie la identificarea proactivă a amenințărilor și facilitează conformitatea și gestionarea riscurilor.

Soluții XDR

Cynet 360 AutoXDR

Cynet 360 AutoXDR este prima platformă autonomă de protecție împotriva amenințărilor cibernetice care integrează prevenția și detecția atacurilor la nivel de endpoint, servicii cloud, rețele și capacități automate de investigare și remediere. Platforma oferă departamentelor de securitate un punct unic de vizibilitate și opțiuni multiple de analiză, investigare și tratare a incidentelor.

Citește mai mult

Microsoft 365 Defender

Microsoft 365 Defender este o suită de tipul eXtended Detection and Response (XDR) care colectează, corelează și analizează automat semnale, amenințări și alerte din întregul mediu Microsoft 365, inclusiv echipamente terminale, aplicații cloud și identități. Suita valorifică Inteligența Artificială (AI) pentru a opri automat atacurile sofisticate și a readuce elementele afectate la starea de siguranță.

Citește mai mult

Stellar Cyber Open XDR

Stellar Cyber Open XDR permite echipelor de securitate să obțină rezultate coerente și consistente în mediile cloud, on-premise și IT/OT, totul de pe o singură platformă de tipul Extended Detection and Response (XDR). Open XDR abordează ineficiența și complexitatea asociate cu investigațiile și răspunsurile la alerte de securitate cibernetică printr-o platformă all-in-one ușor de folosit.

Citește mai mult