Skip links

Cariere

Alătură-te echipei noastre de experți în securitate cibernetică!

Credem în factorul uman și în importanța acestuia pentru creșterea noilor generații de experți în securitate cibernetică. Fă un pas important în parcursul carierei tale din tehnologie și alege să contribui la o cultură a securității alături de noi!

De ce SAFETECH INNOVATIONS este o companie diferită

Modul nostru unic de a lucra combină atât inovația, cât și inteligența umană, văzute ca fiind cel mai bun mijloc de a ne pune în valoare abilitățile. Pentru a ne atinge obiectivele, asigurăm transparență, echitate și principii nediscriminatorii atunci când angajăm un nou membru în echipă.

Pe tot parcursul angajării, oferim fiecărui membru al echipei instrumentele necesare pentru a se dezvolta profesional și a crește în peisajul tehnologic global. Portofoliul nostru extins de clienți din domeniul tehnologiei și oportunitățile academice extrapolează, de asemenea, recunoașterea angajaților noștri ca fiind experți în domeniul inteligenței cibernetice.

cariere, careers

De ce să lucrezi cu noi

Prin cultura companiei încurajăm dezvoltarea constantă și facilitarea instrumentelor necesare pentru ca fiecare dintre angajații noștri să se dezvolte profesional, în timp ce contribuim împreună la misiunea companiei noastre.

Job-uri disponibile

Nu sunt posturi disponibile in prezent.

Full Time

București

Testimoniale