Skip links

Detecția și răspunsul la incidente de securitate

Detecția implică monitorizarea continuă a traficului de rețea, a dispozitivelor terminale și a altor active digitale pentru a identifica activități suspecte, încercări neautorizate de acces sau indici ai compromiterii. Detecția rapidă permite organizațiilor să răspundă proactiv la amenințările potențiale, minimizând impactul incidentelor de securitate.
Răspunsul, pe de altă parte, implică acțiunile coordonate luate pentru a limita și a trata incidentele de securitate odată ce acestea sunt detectate. Un răspuns rapid și bine coordonat ajută la minimizarea daunelor cauzate de atacurile cibernetice și la restabilirea integrității sistemelor și datelor afectate.
Endpoint Detection and Response (EDR), Network Detection and Response (NDR), Extended Detection and Response (XDR) și Mobile Threat Defense (MTD) sunt tehnologii și abordări specializate menite să îmbunătățească capacitățile de detectare și răspuns în domenii specifice ale securității cibernetice.
Detecția și răspunsul permit organizațiilor să identifice, să limiteze și să trateze eficient amenințările și breșele de securitate.

Soluții Endpoint Detection and Response

Cynet EDR

Cynet 360 este o platforma de tip EDR cu capabilități extinse, care detectează amenintări cibernetice, integrează acțiunile de investigare și răspuns în fluxuri automate și include opțiuni avansate de monitorizare, alertare și remediere prin servicii de tip MDR (Managed Detection and Response) disponibile 24/7.


Citește mai mult

CrowdStrike EDR

Componentă a platformei Falcon, soluția EDR CrowdStrike asigură monitorizarea continuă a activității endpoint-urilor și detectează și tratează automat amenințările, oferind organizațiilor o apărare proactivă împotriva amenințărilor cibernetice avansate. Soluția este întărită de serviciile Managed Detection and Response furnizate de echipa de experți CrowdStrike.

Citește mai mult

Fidelis Endpoint

Fidelis Endpoint este o platformă de tip Endpoint Detection and Response care oferă funcții avansate de detectare și investigare, fluxuri de informații despre amenințări/atacuri, precum și scripturi automate răspuns împotriva amenințărilor cibernetice avansate, cunoscute și necunoscute.


Citește mai mult

Bitdefender GravityZone EDR Cloud

Soluție EDR ce integrează tehnologii Bitdefender premiate, precum sistemele de Machine Learning, scanare în cloud și sandbox analyzer, pentru a detecta activități suspicioase sau dăunătoare neidentificabile cu ajutorul mecanismelor tradiționale de prevenție la nivelul dispozitivelor terminale și simplifica sarcinile echipelor de IT.

Citește mai mult

Soluții Network Detection and Response

Darktrace NDR

Soluție care utilizează inteligență artificială (AI) pentru a înțelege în mod autonom comportamentul normal al rețelei și pentru a identifica abaterile care ar putea indica o posibilă amenințare de securitate. Darktrace NDR are capacitatea de a răspunde proporțional și în timp real la cele mai sofisticate amenințări cibernetice, inclusiv la atacuri de tip Zero-day.

Citește mai mult

Fidelis Network

Soluție proactivă de tip Netword Detection and Response care asigură vizibilitate, detectare avansată și accelerarea răspunsului la amenințările cibernetice în medii on-premises și cloud. Această soluție împiedică furtul de date, construiește tactici, tehnici și proceduri de atac, efectuează analize retrospective și implementează securizarea proactivă a rețelei.

Citește mai mult

Soluții eXtended Detection and Response

Stellar Cyber Open XDR

Stellar Cyber Open XDR permite echipelor de securitate să obțină rezultate coerente și consistente în mediile cloud, on-premise și IT/OT, totul de pe o singură platformă de tipul Extended Detection and Response (XDR). Open XDR abordează ineficiența și complexitatea asociate cu investigațiile și răspunsurile la alerte de securitate cibernetică printr-o platformă all-in-one ușor de folosit.

Citește mai mult

Cynet 360 AutoXDR

Cynet 360 AutoXDR este prima platformă autonomă de protecție împotriva amenințărilor cibernetice care integrează prevenția și detecția atacurilor la nivel de endpoint, servicii cloud, rețele și capacități automate de investigare și remediere. Platforma oferă departamentelor de securitate un punct unic de vizibilitate și opțiuni multiple de analiză, investigare și tratare a incidentelor.

Citește mai mult

Microsoft 365 Defender

Microsoft 365 Defender este o suită de tipul eXtended Detection and Response (XDR) care colectează, corelează și analizează automat semnale, amenințări și alerte din întregul mediu Microsoft 365, inclusiv echipamente terminale, aplicații cloud și identități. Suita valorifică Inteligența Artificială (AI) pentru a opri automat atacurile sofisticate și a readuce elementele afectate la starea de siguranță.

Citește mai mult

Soluții Mobile Threat Defense

Zimperium MTD

Zimperium MTD este o aplicație ce oferă securitate mobilă avansată împotriva tuturor vectorilor principali de atac. Zimperium MTD protejează dispozitivele mobile chiar și atunci când nu sunt conectate la o rețea, reducând riscul prin analizarea aplicațiilor potențial dăunătoare și a proceselor de jailbreaking de pe dispozitive, înainte de a oferi acces la resurse.

Citește mai mult

Safetech MMI

MMI este o soluție software dezvoltată de Safetech Innovations care detectează comportamente specifice malware-ului pe dispozitivul mobil, efectuează analiza comportamentală a traficului de internet al dispozitivului, investigații de tip forensic și investigații de tip reverse engineering asupra aplicațiilor instalate în dispozitiv.

Citește mai mult