Skip links

Soluții pentru conștientizarea securității cibernetice

Conștientizarea securității cibernetice este crucială în epoca digitală actuală, datorită frecvenței și sofisticării crescânde a amenințărilor cibernetice. Pe măsură ce companiile, guvernele și persoanele se bazează din ce în ce mai mult pe platformele digitale pentru comunicare, tranzacții și stocarea datelor, riscul de atacuri cibernetice crește corespunzător. Instruirea ajută la identificarea amenințărilor potențiale, la înțelegerea tacticilor utilizate de infractorii cibernetici și la implementarea măsurilor preventive.
Pentru organizații, un personal bine informat reprezintă o linie vitală de apărare împotriva atacurilor cibernetice. Angajații pregătiți în domeniul securității cibernetice pot recunoaște încercările de phishing, pot folosi parole puternice și pot urma cele mai bune practici, reducând semnificativ probabilitatea atacurilor informatice care ar putea duce la pierderea datelor, daune financiare și prejudicii de reputație.

Conștientizarea securității cibernetice

Phriendly Phishing

Phriendly Phishing este o platformă de Security Awareness, cu un nivel ridicat de automatizare, dedicată activităților de simulare, training și testare. Platforma are ca obiectiv prevenirea scurgerilor de date și reducerea impactului atacurilor de phishing asupra organizațiilor. Phriendly Phishing ajută la instruirea continuă a angajaților, îmbunătățește constant abilitățile utilizatorilor în identificarea amenințărilor și crește gradul de conștientizare în materie de securitate cibernetică.

Citește mai mult