Skip links

Securitatea cibernetică a mediilor OT și ICS

Securitatea cibernetică a Tehnologiei Operaționale (OT) și a Sistemelor de Control Industrial (ICS) este de o importanță capitală datorită naturii critice a infrastructurilor pe care le gestionează, esențiale pentru funcționarea serviciilor de bază precum electricitatea, aprovizionarea cu apă, transportul și producția industrială. Un atac cibernetic asupra acestor sisteme poate avea consecințe catastrofale, ducând la întreruperi larg răspândite ale serviciilor, daune fizice și chiar amenințări la adresa siguranței publice. Asigurarea unor măsuri robuste de securitate cibernetică pentru OT/ICS este vitală pentru a proteja aceste infrastructuri critice.
În plus, securitatea cibernetică a OT/ICS este crucială deoarece aceste sisteme operează adesea cu tehnologii vechi care nu au fost proiectate inițial pentru a face față amenințărilor cibernetice moderne. Este esențial să se adopte o abordare cuprinzătoare a securității cibernetice OT/ICS, care să includă evaluări regulate, proceduri de securitate personalizate și monitorizare continuă.

Securitatea cibernetică a mediilor OT/ICS

Radiflow OT Cybersecurity

Radiflow furnizează o platformă completă de OT Security care oferă responsabililor cu securitatea informațiilor vizibilitate totală asupra rețelei sistemelor de control industrial (ICS). Radiflow utilizează metode non-intruzive pentru a proteja, monitoriza și evalua riscurile în rețelele OT, cu scopul de a asigura activitatea continuă a organizației.

Citește mai mult

Microsoft Defender pentru IoT

Microsoft Defender pentru IoT (D4IoT), anterior CyberX Xsense , oferă o gamă de caracteristici de securitate specific proiectate pentru sistemul de control industrial (ICS) și rețele de tehnologie operațională (OT), inclusiv descoperirea dispozitivelor industriale ICS, monitorizarea în timp real pentru anomalii în procesul OT și detecția amenințărilor cibernetice.

Citește mai mult