Skip links

Securitatea rețelei, a e-mailurilor, a cloud-ului și a API-urilor

Securitatea rețelei presupune protejarea datelor care circulă prin rețeaua organizației. Firewall-urile, sistemele de detectare a intruziunilor și protocoalele de rețea securizate, sunt esențiale în prevenirea accesului neautorizat și asigură detecția și blocarea atacurilor cibernetice în timp real.
Securitatea e-mailurilor este la fel de importantă și implementarea unor măsuri puternice de securitate, cum ar fi filtrele de spam, criptarea e-mailurilor și autentificarea multi-factor, ajută la prevenirea accesului neautorizat la conturile de e-mail și la atenuarea riscurilor asociate cu e-mailurile malițioase.
Organizațiile își migrează tot mai mult datele și aplicațiile în medii cloud. Asigurarea securității cloud-ului implică protejarea datelor stocate în cloud, măsurile de securitate precum criptarea datelor, gestionarea securizată a accesului, asigurarea conformității cu standardele și reglementările de securitate, auditurile de securitate regulate.
Securitatea API-urilor este esențială datorită dependenței crescânde de API-uri pentru conectarea serviciilor și aplicațiilor. Autentificarea, autorizarea și validarea intrărilor, ajută la protejarea API-urilor de atacuri.
Împreună, securitatea rețelei, a e-mailurilor, a cloud-ului și a API-urilor formează o strategie de apărare cuprinzătoare care protejează activele digitale ale unei organizații, asigură conformitatea cu reglementările și îmbunătățește reziliența generală a securității cibernetice.

Securitatea rețelei, a e-mailurilor, a cloud-ului și a API-urilor

Check Point Harmony Email & Collaboration

Cu Harmony Email & Collaboration (HEC) organizațiile pot implementa un mod coerent și cuprinzător de securizare a corespondenței digitale și a lucrului colaborativ. Soluția împiedică mesajele malițioase să ajungă la utilizatori și funcționează fie instalată în locațiile beneficiarului, fie ca serviciu din cloud. Check Point Harmony Email & Collaboration este soluția ideală pentru securizarea suitelor de aplicații din cloud Microsoft365, Google Workspace, Teams și Slack.

Citește mai mult

Check Point Maestro

Check Point Maestro este o soluţie de securitate unică în industrie, din perspectiva caracteristicilor sale de scalabilitate, reziliență şi eficiență.
În combinaţie cu serviciile de instalare, configurare, administrare și suport tehnic oferite de Safetech Innovations, Maestro răspunde cu succes provocărilor actuale de securitate cibernetică ale companiilor și organizațiilor medii și mari.


Citește mai mult

Check Point Quantum SASE

Check Point Quantum Secure Access Service Edge (SASE) securizează aplicațiile private, web și SaaS, optimizând în același timp conectivitatea cu ajutorul tehnologiei Software-Defined Wide Area Network. Soluția combină protecția la nivel de dispozitiv, permițând acces direct la Internet, cu opțiunea de inspecție în cloud atunci când este necesar. Quantum SASE integrează funcționalități avansate de prevenire a amenințărilor și oferă o experiență superioară de navigare pe Internet.

Citește mai mult

Cequence Unified API Protection

Cequence Unified API Protection descoperă și inventariază toate API-urile organizației, gestionate și negestionate, cunoscute și necunoscute, externe și interne. Riscurile și vulnerabilitățile la nivelul API-urilor detectate sunt marcate pentru remediere, în timp ce amenințările sofisticate sunt mitigate în timp real. Rezultatul este o protecție completă împotriva amenințărilor la nivel de API, care stopează pierderile de date, fraudele și întreruperile de activitate.

Citește mai mult