Skip links

Clienți

Safetech Innovations S.A. furnizează, din 2011, servicii și soluții de securitate cibernetică adaptate nevoilor fiecărei organizații. Numeroase organizații românești au ales soluțiile, precum și serviciile Safetech de integrare de sisteme, consultanță, managementul vulnerabilităților, externalizare de operațiuni, audit de securitate, pentru a își îmbunătăți nivelul de securitate cibernetică.

Safetech are clienți din domeniile financiar-bancar, energie, petrol și gaze, utilități, sănătate, asigurări, producție industrială, tehnologie, retail, distribuție, sector public, consultanță, gaming.

Șapte din cele mai mari zece bănci din România ne-au ales ca furnizor de servicii de securitate cibernetică.

Safetech are peste 600 de proiecte finalizate în domeniul testelor și al consultanței de securitate.

Compania a fost implicată în peste 100 de proiecte pentru securizarea infrastructurilor critice derulate în Statele Unite, Canada, Mexic, Brazilia, Uniunea Europeană, UK, Elveția, Maroc, Singapore, Filipine, India, China și Noua Zeelandă.

Safetech Computer Emergency Response Team (STI CERT®):

Este operațional de 8 ani și funcționează cu acoperire 24/7/365.

Servește clienți din domeniile financiar-bancar, utilități, sănătate, tehnologie, retail, distribuție, consultanță, gaming.

În cadrul său se tratează un volum lunar de peste 100 de miliarde de evenimente capturate de catre solutiile de securitate monitorizate.

Investighează o medie de 12.000 de alerte de securitate/lună.

Identifică și tratează, în medie, 150 de incidente de securitate/lună.

Participă, în prezent, la securizarea a peste 50.000 de angajati.

Clienții noștri

Testimoniale