Skip links

Asigurarea privilegiilor și a identității

Asigurarea privilegiilor și a identității sunt componente esențiale ale securității cibernetice, având un rol vital în protejarea informațiilor sensibile ale unei organizații și asigurarea integrității operaționale.
Asigurarea identității se concentrează pe verificarea faptului că utilizatorii sunt cine pretind a fi, asigurând că doar persoanele autorizate pot accesa sistemele și datele. Acest lucru este realizat prin autentificare multi-factor (MFA), biometrie și alte tehnici avansate de verificare a identității. Verificarea strictă a identității previne accesul neautorizat, făcând mult mai dificil pentru atacatori să se dea drept utilizatori legitimi. De asemenea, îmbunătățește responsabilitatea, deoarece acțiunile din sistem pot fi atribuite fiabil persoanelor autentificate.
Asigurarea privilegiilor implică gestionarea și monitorizarea nivelurilor de acces ale utilizatorilor dintr-o organizație, asigurându-se că persoanele au drepturi de acces minime necesare pentru a-și îndeplini responsabilitățile. Prin implementarea unei gestionări stricte a privilegiilor, organizațiile pot reduce riscul accesului neautorizat, limita răspândirea malware-ului și preveni breșele de date.

Asigurarea privilegiilor și a identității

HID DigitalPersona

HID DigitalPersona este o soluție de autentificare multifactor (MFA) care permite logarea rapidă și securizată la PC-uri cu Windows, rețele și aplicații, prin date biometrice, dispozitive mobile, carduri pentru acces fizic, carduri inteligente și chei de securitate. Combinând securitatea și ușurința de utilizare, DigitalPersona suportă cele mai vaste metode de autentificare din industrie, permițând o abordare de securitate Zero Trust.

Citește mai mult

HID ActivID Card Management System

HID ActivID Card Management System asigură avantaje de ordin financiar, prin integrarea într-o singură platformă a credențialelelor de acces fizic și de acces la resurse din rețeaua informatică. Soluția oferă siguranța unei tehnologii patentate, conformă cu cele mai înalte standarde de securitate la nivel mondial și validată la nivel global prin emiterea a sute de milioane de carduri.


Citește mai mult

ManageEngine PAM360

ManageEngine PAM360 este o suită completă pentru managementul conturilor privilegiate, care susține o guvernanță strictă asupra accesului la activele critice ale companiei. PAM360 funcționează ca un seif securizat și criptat pentru parolele, cheile, certificatele și alte date sensibile ale organizației. Soluția descoperă automat conturile privilegiate și acceptă resetarea periodică a parolelor pentru peste 70 de tipuri de resurse.

Citește mai mult

CyberArk PAM

CyberArk Privileged Access Manager este o soluție completă care permite organizațiilor să securizeze, să gestioneze, să controleze și să monitorizeze toate activitățile asociate identităților privilegiate. Soluția permite izolarea și monitorizarea sesiunilor de acces, detecția și răspunsul la amenințări, precum și securizarea accesului de la distanță. Soluția asigură reducerea riscurilor și maximizarea productivității.

Citește mai mult