Skip links

APPLIED CYBER INTELLIGENCE

Folosim capabilitățile celor peste 60 de specialiști din cadrul companiei, augmentate de inteligența artificială din soluțiile a peste 15 producători de elită, pentru a ajuta organizațiile să își atingă obiectivele chiar și în vremuri incerte.
Ne desfașurăm activitatea exclusiv în domeniul securității cibernetice, având echipe dedicate de integrare de sisteme, detecție și răspuns la incidente (cu activitate continuă 24/7/365), consultanță, testare, audit și dezvoltare de software.
Suntem pasionați de ceea ce facem, capabili să inovăm, deschiși către colaborare, orientați pe obiective și atenți la particularitățile fiecărui angajament.

play-btn2

Safetech Innovations S.A. furnizează, din 2011, servicii și soluții de securitate cibernetică adaptate nevoilor fiecărei organizații. Portofoliul de servicii si soluții al companiei include:

Consultanță pentru guvernanță, managementul riscului şi conformitate (GRC) în securitate

Testare de securitate şi managementul vulnerabilităților

Soluții de securitate

Servicii profesionale

Servicii externalizate de securitate

Aplicații software proprii pentru securitate cibernetică

Safetech Innovations are relații de parteneriat cu o serie de companii cu rol determinant în domeniul securității cibernetice, precum Check Point, Darktrace, Microsoft, Splunk, Fidelis, HID, Cynet.

Numărând în prezent peste 60 de angajați, compania are echipe dedicate de cercetare și dezvoltare de produse software de securitate cibernetică, de implementare și suport de soluții de securitate și, respectiv, de tip Computer Emergency Response Team (CERT).

Centrul de operatiuni de securitate al Safetech prestează servicii către clienți din 2015 și oferă acestora o capacitate matură și eficientă de detecție, răspuns și remediere, concepută pentru a trata amenințări cibernetice, cu acoperire 24/7/365. Safetech CERT (STI CERT®) este acreditat de către Trusted Introducer, serviciul de acreditare si certificare infiintat de comunitatea europeana de organizatii de tip Computer Emergency Response Team (www.trusted-introducer.org). Analiștii din STI CERT dețin multiple certificări personale, obținute prin (ISC)², ISACA și EC-Council.

Numeroase organizații românești au ales soluțiile, precum și serviciile Safetech de integrare de sisteme, consultanță, managementul vulnerabilităților, externalizare de operațiuni, audit de securitate, pentru a își îmbunătăți nivelul de securitate cibernetică. Compania are clienți din domeniile financiar-bancar, energie, petrol și gaze, utilități, sănătate, asigurări, producție industrială, tehnologie, retail, distribuție, sector public, consultanță, gaming. Șapte din cele mai mari zece bănci din România ne-au ales ca furnizor de servicii de securitate cibernetică.

Safetech Innovations are peste 600 de proiecte finalizate în domeniul testelor și al consultanței de securitate. De asemenea, compania a fost implicată în peste 100 de proiecte pentru securizarea infrastructurilor critice derulate în Statele Unite, Canada, Mexic, Brazilia, Uniunea Europeană, UK, Elveția, Maroc,Singapore, Filipine, India, China și Noua Zeelandă.

Safetech Innovations S.A. este listată la Bursa de Valori București (BVB: SAFE) și are puncte de prezență în UK și UAE.

Echipa de management

Victor <br>Gânsac

Victor
Gânsac

Director general

Paul <br>Rusu

Paul
Rusu

Director financiar

Daniel <br>Pisaru

Daniel
Pisaru

Director de
vânzări
Ionuț<br> Georgescu

Ionuț
Georgescu

Director de operațiuni
Sorin <br>Mirițescu

Sorin
Mirițescu

Director de cercetare și inovare
Gabriel <br>Mușat

Gabriel
Mușat

Director strategie și dezvoltare
Marius <br>Pârvu

Marius
Pârvu

Director direcția Soluții de securitate

Expertiză și certificări

Specialiștii și experții Safetech detin următoarele certificări profesionale:

Specialiștii Safetech dețin, de asemenea, acreditări de la o serie de furnizori:

Compania Safetech deține, la rândul său, o serie de acreditări de la furnizori globali:

Safetech deține, de asemenea, următoarele acreditări la nivel de organizație:

Alătură-te echipei noastre de experți în securitate cibernetică!

Credem în factorul uman și în importanța acestuia pentru creșterea noilor generații de experți în securitate cibernetică. Fă un pas important în parcursul carierei tale din tehnologie și alege să contribui la o cultură a securității alături de noi! Prin cultura companiei încurajăm dezvoltarea constantă și facilitarea instrumentelor necesare pentru ca fiecare dintre angajații noștri să se dezvolte profesional, în timp ce contribuim împreună la misiunea companiei noastre.

Proiecte cu finanțare UE

Proiectele finanțate de Uniunea Europeană contribuie la creșterea și dezvoltarea economică și au un impact semnificativ asupra societății.

Împreună cu Uniunea Europeană și instituții naționale importante, am lucrat la dezvoltarea și susținerea unui mediu cibernetic sigur pentru ecosistemele organizaționale din România și, de asemenea, pentru scopuri academice.

Din 2017 si până în prezent Safetech Innovations a participat la proiectele „Sistem integrat de management al securității informației în cadrul unei organizații” și „Centrul de excelență pentru securitatea cibernetică și reziliența infrastructurilor critice”, proiecte cofinanțate prin Programul Operațional pentru Competitivitate 2014-2020.

SIMSI: SISTEM INTEGRAT DE MANAGEMENT AL SECURITĂȚII INFORMAȚIEI ÎN CADRUL UNEI ORGANIZAȚII

Află mai mult

SAFEPIC: CENTRUL DE EXCELENȚĂ PENTRU SECURITATEA CIBERNETICĂ ȘI REZILIENȚA INFRASTRUCTURILOR CRITICE

Află mai mult

Responsabilitate socială

Credem că fiecare dintre noi, companie sau persoană, are datoria de a se implica în societate și de a contribui la dezvoltarea acesteia în ansamblu prin susținerea celor pentru care o mână de ajutor reprezintă o șansă de a evolua, atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Noutăți despre companie