Skip links

Informațiile despre amenințări și breșe cibernetice

Soluțiile pentru furnizarea de informații despre amenințări cuprind colectarea, analiza și diseminarea informațiilor despre amenințările potențiale și reale la adresa mediului digital al unei organizații. Aceste informații pot include detalii despre malware emergent, vectori de atac, actori ai amenințărilor și tacticile, tehnicile și procedurile (TTP) acestora. Informațiile despre amenințări ajută la prioritizarea eforturilor de securitate, concentrând resursele asupra celor mai iminente și de impact amenințări și îmbunătățind reziliența generală a posturii de securitate cibernetică a organizației.
Informațiile despre breșe se concentrează pe detectarea, analiza și înțelegerea breșelor de securitate atunci când acestea se produc. Acest lucru implică identificarea indicatorilor de compromitere (IoC), evaluarea amploarei daunelor și înțelegerea modului în care s-a produs breșa. Informațiile despre breșe oferă perspective critice asupra slăbiciunilor exploatate de atacatori, permițând organizațiilor să implementeze acțiuni imediate de remediere pentru a diminua și trata breșa. Mai mult, lecțiile învățate din informațiile despre breșe informează strategiile de securitate viitoare, ajutând la prevenirea incidentelor similare.

Soluții pentru furnizarea de informații despre amenințări și breșe cibernetice

I+Cyber AttackWatch

I+Cyber AttackWatch este o soluție de Threat și Breach Intelligence. Funcțiile sale de Breach Intelligence realizează o clasificare a atacatorilor și a tacticilor, tehnicilor și procedurilor (TTP) acestora, pentru a descoperi modalitățile prin care se încearcă exploatarea vulnerabilităților. Totodată, soluția realizează o monitorizare permanentă a suprafeței de atac a companiilor, proces susținut prin serviciul de Threat Intelligence, care colectează, prelucrează și analizează informații din multiple surse pentru a identifica potențialele amenințări emergente sau existente.

Citește mai mult

Picus Security Validation

Platforma Picus Security Validation vă permite să verificați în mod continuu buna funcționare și eficacitatea măsurilor și mijloacelor de securitate cibernetică ale organizației dumneavoastră, cu ajutorul simulării unor amenințări cibernetice reale. Simulați tactici și tehnici din întregul cyber kill chain și eliminați rapid și eficient lacunele, fără a fi necesară expertiza de securitate ofensivă. Platforma Picus permite echipelor de securitate să analizeze riscurile cu mai multă acuratețe și să prioritizeze eforturile de mitigare în funcție de impact.

Citește mai mult