Skip links

Servicii de securitate cibernetică

Îmbinăm expertiza şi experiența cu inteligența artificială pentru a asigura clienţilor noştri mijloacele necesare în atingerea și menţinerea nivelului dorit de securitate.

Safetech Innovations furnizează, din 2011, servicii de securitate cibernetică adaptate nevoilor fiecărei organizații. Safetech Innovations are relații de parteneriat cu o serie de companii cu rol determinant în domeniul securității cibernetice, precum Check Point, Darktrace, Microsoft, Splunk, Fidelis, HID, Cynet.

Numărând în prezent peste 60 de angajați, compania are echipe dedicate de cercetare și dezvoltare de produse software de securitate cibernetică, de implementare și suport de soluții de securitate și, respectiv, de tip Computer Emergency Response Team (CERT).

Centrul de operatiuni de securitate al Safetech prestează servicii către clienți din 2015 și oferă acestora o capacitate matură și eficientă de detecție, răspuns și remediere, concepută pentru a trata amenințări cibernetice, cu acoperire 24/7/365. Analiștii din STI CERT dețin multiple certificări personale, obținute prin (ISC)², ISACA și EC-Council.

Numeroase organizații românești au ales serviciile Safetech pentru a își îmbunătăți nivelul de securitate cibernetică. Compania are clienți din domeniile financiar-bancar, energie, petrol și gaze, utilități, sănătate, asigurări, producție industrială, tehnologie, retail, distribuție, sector public, consultanță, gaming. Șapte din cele mai mari zece bănci din România ne-au ales ca furnizor de servicii de securitate cibernetică.

Safetech a fost implicată în peste 100 de proiecte pentru securizarea infrastructurilor critice derulate în Statele Unite, Canada, Mexic, Brazilia, Uniunea Europeană, UK, Elveția, Maroc, Singapore, Filipine, India, China și Noua Zeelandă.

Servicii de securitate cibernetică

Consultanță și instruire

Serviciile noastre vă pun la dispoziție experiență tehnică, de organizare și de coordonare și vă asigură conștientizarea personalului angajat privind bunele practivi in securitate cibernetică. Serviciul Safetech poate conține evaluarea riscurilor potențiale, dezvoltarea de politici, proceduri și controale pentru asigurarea conformității cu un set de standarde, construirea și gestionarea echipelor interne de securitate, efectuarea evaluărilor de risc privind securitatea operațională, obținerea de informații despre amenințări și consilierea și suportul în caz de criză. Serviciile noastre de consultanță în managementul securității au un impact direct asupra securizării datelor confidențiale, diminuării riscurilor și asigurării conformității organizației cu reglementările actuale.

Citește mai mult

Evaluare, testare și audit de securitate

Serviciile de testare evaluează eficacitatea măsurilor de securitate cibernetică ale organizației și identifică vulnerabilități care ar putea fi exploatate. De asemenea, testarea este necesară pentru conformitatea cu normative și standarde precum PCI DSS, ISO 27002, NIS, norme ale BNR, ASF. Serviciile noastre cuprind evaluarea vulnerabilităților, teste de penetrare pentru rețele de date, medii cloud, aplicații mobile, evaluarea securităţii codului software și inginerie socială. Exercițiul nostru Red Teaming testează reziliența suprafeței de atac, eficacitatea tehnicilor de detecție a amenințărilor, eficiența proceselor de răspuns și conștientizarea personalului organizației. Serviciile noastre de audit asigură identificarea riscurilor, evaluarea eficacității măsurilor de securitate și a conformității cu legislația și cu anumite standarde.

Citește mai mult

Servicii profesionale de integrare de sisteme

Serviciile noastre de integrare sisteme vizează crearea unui ansamblu de aplicații software și componente hardware capabile să funcționeze ca o soluție unică și coerentă, pentru îndeplinirea unui set specific de obiective de afaceri. Serviciile includ analiza cerințelor și constrângerilor, proiectarea sistemului, implementarea, configurarea, testarea, instruirea pentru utilizarea soluției, asistența tehnică și service-ul soluției. Colaborarea cu Safetech pentru integrarea de sisteme de securitate cibernetică vă oferă următoarele beneficii: expertiză și experiență, risc redus, customizare, scalabilitate și flexibilitate, suport post-implementare.


Citește mai mult

Externalizarea operațiunilor de securitate

Safetech CERT (STI CERT®), primul Computer Emergency Response Team privat din România, este acreditat de către Trusted Introducer, serviciul de acreditare si certificare infiintat de comunitatea europeana de organizatii de tip CERT (www.trusted-introducer.org). STI CERT asigură servicii complete de monitorizare, detecție, analiză, remediere și raportare a incidentelor de securitate cibernetică. Prin folosirea serviciilor noastre beneficiati de gestionarea riscurilor cibernetice, detecția în stadiile incipiente a tentativelor de atacuri, înainte de a produce prejudicii semnificative, reacția rapidă la incidente, protecția continuă 24h/24h, respectarea reglementărilor de securitate și eficientizarea costurilor.

Citește mai mult

Analiză avansată pentru incidente critice de securitate

SUNTEȚI ȚINTA UNUI ATAC CIBERNETIC?
Dacă ați constatat sau suspectați că asupra sistemelor dumneavoastră IT are loc un atac cibernetic, vă invităm să ne contactați pentru analiza situației, identificarea caracteristicilor respectivului atac și propunerea de actiuni corective. Safetech va efectua investigații tehnice avansate pentru incidentele critice, concentrându-se pe analize de specialitate și recomandări pentru remedierea rapidă a posturii de securitate a beneficiarului. În funcție de cerințe și necesități, serviciul poate conține analiza avansată de loguri, de trafic de rețea, de memorie, analiza tip forensic a dispozitivelor de stocare, analiza de fisiere suspecte, coordonarea și raportarea investigațiilor de securitate.

Citește mai mult

Ghiduri și publicații Safetech