Skip links

Phriendly Phishing

Platformă de simulare, testare și instruire în materie de phishing și securitate cibernetică

Phriendly Phishing este o platformă de Security Awareness, cu un nivel ridicat de automatizare, dedicată activităților de simulare, training și testare. Platforma are ca obiectiv prevenirea scurgerilor de date și reducerea impactului atacurilor de phishing asupra organizațiilor. Phriendly Phishing ajută la instruirea continuă a angajaților, îmbunătățește constant abilitățile utilizatorilor în identificarea amenințărilor și crește gradul de conștientizare în materie de securitate cibernetică.

parteneri safetech

Prezentarea generală a soluției

Phriendly Phishing, o platformă Software as a service (SaaS) de Security Awareness, vă permite să dezvoltați în rândul angajaților competențele necesare pentru protejarea organizației, dar și a propriilor persoane. Simulările automate de phishing și platforma de instruire nu necesită administrare din partea echipei de IT, conținutul educțional livrat este concis, clar și relevant, iar cursurile de conștientizare a securității cibernetice permit învățarea graduală și personalizată.

Funcționalități principale

Platforma crește nivelul de conștientizare a riscurilor în rândul angajaților prin următoarele funcționalități:

Phishing Awareness Training and Simulation

Pregătiți-vă angajații pentru a înțelege tacticile infractorilor cibernetici. Cu o instruire de clasă mondială în materie de conștientizare a phishing-ului și atacuri simulate, aceștia nu vor mai fi predispuși să cadă în plasa unor oferte înșelătoare, care pot pune în pericol operațiunile afacerii dvs. Simulările frecvente de phishing cresc conștientizarea în legătură cu linkurile suspicioase. Un click greșit înseamnă o oportunitate de învățare.

Security Awareness Training

Platforma conține module de formare în domeniul securității cibernetice ușor de învățat, cursuri concepute de experți în securitate cibernetică, analize detaliate pentru a urmări progresul formării, cu un mix de teorie, jocuri și teste interactive, scenarii practice și măsuri de recompensare. Cursurile sunt adaptate în funcție de rol, departament și nivel, pentru reducerea riscurilor unor atacuri cibernetice și pentru îmbunătățirea memoriei procedurale a angajaților. Fiecare modul poate fi parcurs de către cursanți în 2-10 minute. Noi micromodule sunt lansate constant, ținând pasul cu tacticile și tendințele de securitate cibernetică.

Analiză centralizată a riscului de phishing

Monitorizați într-un singur loc riscul de phishing al organizației dumneavoastra, gradul general de conștientizare a phishing-ului, tendințele din trecut și performanța personalului.

Scalabilitate

Platforma este concepută pentru a se adapta rapid la orice schimbare în ceea ce privește numărul de angajați.

Disponibilitate pe orice tip de dispozitiv

Accesați cursurile de formare de pe orice dispozitiv fix sau mobil conectat la Internet.

Cursuri de bază din cadrul platformei

S.C.A.M. (Sender, Content, Action, Manage) 101

Cursul introduce concepte de phishing. Angajații vor înțelege terminologia de bază și vor explora diferite abordări folosite. Oferiți-le angajaților dvs. încrederea necesară pentru a înțelege phishing-ul și trucurile sale de fraudare.

S.C.A.M. 201

Curs focusat pe identificare, își propune să îmbunătățească abilitățile angajaților de a analiza și identifica e-mailurile de phishing, paginile web și mesajele contrafăcute și va învăța cum să le raporteze folosind Phriendly Phishing.

S.C.A.M. 301

Angajații care finalizează cursul S.C.A.M. 301 sunt pregătiți să ajute un începător în domeniul phishing-ului. Profitați de eficiența învățării între colegi pentru a aprofunda cunoștințele despre phishing.

S.C.A.M. Family

Atacurile de Phishing se întâmplă și dincolo de ușa organizației dvs. Oferiți personalului instrumentele necesare pentru a-și ajuta prietenii și familia să caute markeri de phishing ori de câte ori sunt online.

Cursuri informative generale

Cursuri de până la 10 minute despre atacurile de tip smishing, vishing și Business Email Compromise (BEC), despre evoluția atacurilor cibernetice, social engineering și tipuri de amenințări cibernetice.

Securitatea dispozitivelor și a lucrului la distanță

Cursuri de instruire în materie de Bring Your Own Device (BYOD), securizarea laptopului, tabletei și telefonului mobil, parole, reguli de utilizare a rețelelor Wi-Fi publice etc.

Ce beneficii aduce soluția

Phriendly Phishing aduce următoarele beneficii:

Automatizare „Zero-Touch”

Phriendly Phishing este un ecosistem de prevenire de phishing complet automatizat care se sincronizează cu Active Directory și cu alte surse de date.

Suită completă de formare în domeniul Phishing & Security

Platforma susține aplicarea unui proces complet de fomare, care include campanii active de simulare și verificare, seria S.C.A.M. de cursuri de formare în domeniul phishing-ului, add-in-ul S.C.A.M. Reporter pentru Outlook, 6 module de conștientizare în securitate cibernetică, precum și un portal de raportare.

Trasee de învățare personalizate

Phriendly Phishing oferă angajaților dvs. o experiență de învățare adaptată, cu evaluarea automată a cunoștințelor și campanii de formare continuă.

Monitorizarea riscului și a evoluției

Panoul de control al Phriendly Phishing vă permite să determinați riscul general în materie de phishing al organizației, să stabiliți o bază de referință și să urmăriți performanța angajaților de-a lungul timpului cu ajutorul unor campanii de simulări de phishing.

Creați o schimbare durabilă în organizație, pe mai multe planuri

Reduceți costurile de administrare pentru echipa de IT, creați o schimbare de durată în comportamentul angajaților, protejați compania de pagubele produse de amenințările de phishing.

Implementare și configurare rapidă

Managerul de proiect poate completa în doar 15 minute datele necesare pentru onboarding. Ulterior, contul organizației dvs. va fi activat în decurs de 24 de ore.

Servicii oferite de Safetech Innovations

În calitate de partener autorizat, Safetech Innovations oferă servicii complete pentru configurarea și utilizarea eficientă a Phriendly Phishing în procesul de pregătire și testare a angajaților, indiferent de natura și dimensiunea organizației.

Specialiștii Safetech asigură suportul necesar dezvoltării de metode de învățare graduale personalizabile, exerciții practice de simulare a atacurilor și consolidare a informațiilor.

Safetech Innovations este una dintre cele mai experimentate companii de securitate cibernetică din România. Avem 12 ani de activitate și peste 600 de proiecte finalizate în acest domeniu pentru clienți din multiple sectoare economice.

În prezent, în Safetech Innovations lucrează peste 60 de angajați, dintre care 40 sunt membri ai echipei tehnice.

Gestionam complet securitatea cibernetică a clienților, de la analiza amenințărilor/vulnerabilităților existente sau potențiale și evaluarea riscurilor și a impactului de business, la implementarea soluțiilor necesare în vederea realizării unui nivel optim de securitate. Pe termen lung, asigurăm monitorizarea continuă a evenimentelor și răspuns la incidentele de securitate cibernetică.
Alegerea serviciilor de integrator de proiect ale Safetech vă asigură reducerea riscurilor de implementare, customizare, scalabilitate și flexibilitate, suport post-implementare.

Contactează-ne