Skip links

Integrare sisteme de securitate cibernetică

Servicii profesionale pentru crearea unei arhitecturi coerente de securitate

GRC

Serviciile de integrare sisteme de securitate livrate de Safetech Innovations vizează crearea unui ansamblu de aplicații software și componente hardware capabile să funcționeze ca o soluție unică și coerentă, pentru îndeplinirea unui set specific de obiective de afaceri.

Serviciile Safetech Innovations includ:

 

  1. Analiza cerințelor și proiectarea sistemului: analiza obiectivelor, cerințelor și constrângerilor proiectului, identificarea riscurilor, apoi proiectarea arhitecturii integrate, dezvoltarea unui plan de proiect detaliat pentru integrarea diferitelor componente și subsisteme;
  2. Implementare: livrarea și instalarea produselor, configurarea, testarea, implementarea și optimizarea sistemului integrat, verificarea că toate componentele funcționează împreună conform planurilor, instruirea administratorilor de sistem cu privire la modul de utilizare a soluției;
  3. Asistență tehnică și service: furnizarea de servicii de asistență tehnică și service pentru asigurarea funcționării continue a sistemului în mod optim, îndeplinind nevoile organizației.

Alegerea Safetech ca integrator de sisteme IT pentru noi proiecte în organizația dumneavoastră vă oferă următoarele beneficii: expertiză și experiență, risc redus, customizare, scalabilitate și flexibilitate, suport post-implementare.

Caracteristici specifice ale serviciilor Safetech de integrare de sisteme

Procesul nostru de proiectare include etapele de colectarea și analiza cerințelor, definirea arhitecturii și proiectarea soluției, dezvoltare și testare a soluției. După efectuarea optimizărilor și încheierea testelor de validare,  se completează documentele de proiectare cu cele mai recente detalii.

Folosind expertiza noastră în serviciile de securitate cibernetică (GRC – guvernanță, risc și conformitate – consultanță, testare de securitate cibernetică, integrare de sisteme, monitorizare a securității și răspuns la incidente), oferim clienților noștri mijloacele de a adopta modelul ”security by design” pentru sistemele IT. Securitatea prin proiectare este o abordare a proiectării sistemelor IT care pune accent pe adoptarea securității în fiecare etapă a ciclului de viață al dezvoltării, mai degrabă decât adăugarea acesteia ca un atribut ulterior. În abordarea noastră, aplicăm următoarele principii cheie: modelarea amenințărilor, arhitectură securizată, codare securizată, testare și validare continuă, îmbunătățirea continuă. Această abordare va ajuta organizația dumneavoastră să utilizeze sisteme IT sigure și reziliente, să respecte cerințele de reglementare și standardele din industrie și să reducă riscul general de incidente de securitate.

Serviciile Safetech de implementare de sisteme de securitate IT cuprind procesul de instalare, configurare și testare a sistemelor și soluțiilor IT în infrastructura organizației dumneavoastră. Aceasta implică preluarea produselor care fac parte din soluția proiectată și implementarea lor într-un mediu live unde vor fi folosite de utilizatorii finali. Serviciile noastre de implementare includ etapele de planificare și pregătire, configurare și instalare, testare și validare, migrarea serviciilor, instruire și asistență tehnică.

Lucrând cu specialiștii noștri cu experiență în implementare, organizația dumneavoastră se asigură că noua soluție IT este implementată eficient și eficace, minimizând duratele de nefuncționare și maximizând rentabilitatea investiției.

Serviciile noastre de management de proiect reprezintă aplicarea cunoștințelor, abilităților, instrumentelor și tehnicilor necesare pentru a planifica, executa, monitoriza și controla proiectele IT de la început până la sfârșit. Acesta își propune să se asigure că proiectele IT sunt livrate la termen, cu respectarea bugetului și a standardelor de calitate dorite, îndeplinind în același timp obiectivele de afaceri și așteptările părților interesate. 

Serviciile noastre conțin fazele de inițiere și planificare a proiectului, execuție, monitorizare și control, apoi finalizare a proiectului. Prin folosirea acestor servicii veți obține următoarele beneficii: planificarea eficientă a proiectelor, vizibilitate îmbunătățită a execuției, optimizarea alocării resurselor, managementul riscurilor, asigurarea calității, managementul părților interesate și îmbunătățirea continuă.

Serviciile Safetech de asistență tehnică și service pentru sistemele de securitate IT cuprind  procesele desfășurate pentru asigurarea funcționării continue a sistemelor acoperite de suport, pentru a aduce beneficiile de afaceri așteptate. Serviciile includ activitățile de întreținere preventivă, actualizarea regulată a software-ului, suport tehnic și asistență pentru administratorii de sistem.

Prin parteneriatul cu echipa experimentată de suport tehnic a Safetech, organizația dumneavoastră se asigură că sistemele sale IT rămân fiabile, sigure și actualizate, minimizând duratele de nefuncționare și maximizând rentabilitatea investiției. Aceste servicii vă vor ajuta să reduceți riscul incidentelor de securitate și al pierderilor de date și să respectați cerințele de reglementare și standardele din industrie.

În proiectele sale de implementare de soluțiilor de securitate, Safetech asigură, la cererea clientului, activități de instruire pentru administratorii de sistem ai acestuia. Serviciile de instruire includ următoarele direcții cheie: prezentare generală a soluției, instalare și configurare, monitorizare și management, depănare și asistență tehnică, cele mai bune practici. 

Serviciile noastre de instruire pentru administrarea soluției de securitate cibernetică furnizate asigură dobândirea de către administratorii dumneavoastră de sisteme a cunoștințelor necesare pentru a obține rezultate optime cu această soluție și pentru a desfășura operațiuni eficiente de administrare, întreținere și suport a acesteia.

Serviciile Safetech de consultanță pentru optimizarea sistemelor au ca obiectiv îmbunătățirea eficienței, performanței și fiabilității soluțiilor furnizate de noi clienților noștri. Serviciile noastre de optimizare acoperă următoarele arii funcționale: configurări pentru îmbunătățirea performanței, planificarea capacității, optimizarea rețelei, optimizarea securității.

Folosind serviciile de optimizare Safetech pentru sistemele IT, organizația dumneavoastră va îmbunătăți eficiența, performanța și fiabilitatea acestora, ceea ce va duce la îmbunătățirea productivității și a satisfacției utilizatorilor, la reducerea timpului de nefuncționare și la costuri mai mici. Aceste servicii, de asemenea, vă vor îmbunătăți postura de securitate.

Ce recomandă serviciile Safetech?

Numărând în prezent peste 60 de angajați, compania are echipe dedicate de cercetare și dezvoltare de produse software de securitate cibernetică, de implementare și suport de soluții de securitate și, respectiv, de tip Computer Emergency Response Team (CERT).


Ne-am specializat în identificarea vulnerabilităților, în reducerea riscurilor și în crearea programelor de securitate care să asigure pe termen lung condițiile de care compania are nevoie pentru a se dezvolta.

Specialiștii Safetech au expertiză avansată în:

Analiza amenințărilor și a vulnerabilităților existente/potențiale,

Evaluarea riscurilor și a impactului de business,

Consultanță în vederea asigurării confidențialității, integrității și disponibilității informațiilor,

Implementarea soluțiilor necesare în vederea realizării unui nivel optim de securitate, care să mențină un business sănătos pe termen lung,

Monitorizarea continuă a evenimentelor și răspunsul la incidentele de securitate cibernetică.

Contactează-ne