Skip links

MDS, MDM (Mobile Device Security and Management)

Soluțiile Mobile Device Security and Management (MDS, MDM) și Universal Endpoint Management (UEM) simplifică gestionarea terminalelor (smartphones și tablete în cazul MDS/MDM; terminale PC desktop și laptop, smartphones, tablete în cazul UEM), le îmbunătățesc securitatea, le asigură conformitatea, îmbunătățesc suportul pentru utilizatori și eficientizează operațiunile IT aferente dispozitivelor. Aceste soluții gestionează setarile, politicile și aplicațiile de pe dispozitive, aplică patch-uri, gestionează software-ul antivirus, efectuează blocarea/ștergerea de la distanță, asigură comunicația securizată prin VPN, detecția amenințărilor de securitate, segregarea datelor cu containere, controlul accesului și efectuează raportare și audit.

Soluții MDS, MDM, UEM

Microsoft Intune

Microsoft Intune este o soluție de tipul Unified Endpoint Management (UEM) care permite administrarea și securizarea centralizată a tuturor dispozitivele terminale. Intune oferă funcționalități de gestionare a dispozitivelor mobile (Mobile Device Management), a aplicațiilor mobile (Mobile Application Management) dar și de administrare a PC-urilor unei organizații.

Citește mai mult

Check Point Enterprise Mobile Security

Check Point Harmony Mobile și Capsule Workspace sunt două soluții de securitate complementare, concepute pentru a asigura protecția dispozitivelor mobile și a datelor în mediul de afaceri. Prin utilizarea acestor soluții, se asigură protecția și separarea adecvată a datelor de afaceri și personale, furnizând un mediu sigur și controlat pentru accesul la aplicațiile și datele companiei.

Citește mai mult

Ivanti Neurons for Unified Endpoint Management

Ivanti Neurons for UEM este o soluție nativă în cloud care oferă vizibilitate completă asupra tuturor dispozitivelor terminale: mobile, desktop și IoT. Ivanti Neurons for UEM oferă informații în timp real despre sănătatea, securitatea și performanța tuturor dispozitivelor organizației, pentru a detecta și remedia orice probleme înainte ca acestea să poată provoca daune.

Citește mai mult