Skip links

Safetech Innovations Global Services

Safetech Innovations Global Services Ltd., membru al grupului de companii Safetech Innovations, cu sediul în Marea Britanie, este un furnizor inovator de securitate cibernetică dedicat protejării organizațiilor de amenințările cibernetice în continuă evoluție. Compania oferă un portofoliu cuprinzător de tehnologii și servicii de ultima generație.

Profil

Safetech Innovations Global Services partajează o parte semnificativă dintre resursele Safetech Innovations, dar are o strategie proprie de abordare a pieței și relațiilor de parteneriat. Compania face parte din Cyber Runway, cel mai mare accelerator de securitate cibernetica din Marea Britanie, și este, de asemenea, partener intercontinental al DriveLock, furnizor german specializat în soluții preventive de securitate IT.

Echipă

Biroul din Marea Britanie este coordonat de o echipă dedicată de profesioniști în securitate cibernetică, fiecare aducând un nivel unic de expertiză și abilități.

Anca <br>Stancu

Anca
Stancu

Director general

Jay <br>Kay

Jay
Kay

Director de tehnologie

Aaron<br>Bennett

Aaron
Bennett

Director de marketing global

Expertiză

De la platforme avansate de threat intelligence și analize comportamentale până la inteligență artificială și învățare automată, Safetech Innovations Global Services utilizează cele mai inovatoare tehnologii pentru a îmbunătăți postura de securitate a clienților fără a crește complexitatea și costurile. Compania se remarcă prin colaborarea strânsă cu clienții, oferind un suport personalizat, efectuând evaluări complexe ale riscurilor și implementând strategii personalizate pentru a asigura securitatea și conformitatea cu reglementările din domeniu.

Portofoliu

Portofoliul Safetech Innovations Global Services include o gamă extinsă de managed services (SOC-As-A-Service, threat intelligence, evaluarea vulnerabilităților, testare de penetrare, red teaming, cursuri de formare în securitate cibernetică, securitatea rețelelor și a endpoint-urilor, securitatea API), precum și implementări de soluții de la partenerii CrowdStrike și DriveLock.

Date de contact

Safetech Innovations Global Services Ltd.

Adresa: Plexal, The Press Centre, Here East, 14 East Bay Lane London, E20 3BS, UK

Email: sales.uk @ safetechinnovations.com

Telefon: +44 2039622112