Skip links

Safetech colaborează cu mai multe camere de comerț locale pentru a consolida securitatea cibernetică pentru companiile mici

Safetech colaborează cu mai multe camere de comerț locale pentru a consolida securitatea cibernetică pentru companiile mici

Londra, Marea Britanie, 09 mai 2024 – Safetech Innovations Global Services (Safetech) a investit în relația cu mai multe camere de comerț locale pentru a oferi sprijin suplimentar IMM-urilor, care sunt adesea trecute cu vederea atunci când vine vorba de protecția cibernetică. Camera de Comerț din sud-estul Londrei și Bishop’s Stortford oferă sprijin și mentorat întreprinderilor locale din zonă și suntem încântați să devenim membri.

Bishops Stortford, înființată în 1919, găzduiește cu mândrie peste 80 de întreprinderi din sectorul privat ca membri, iar Camera de Comerț din Sud-Est, un pilon al comunității din 1889, susține peste 100 de membri. Safetech este încântată să susțină aceste IMM-uri cu gama noastră de servicii de securitate cibernetică, proiectate meticulos având în vedere nevoile unice ale întreprinderilor mai mici, oferind un nivel de protecție care este atât cuprinzător, cât și adaptat.

Ca parte a investiției noastre continue în zonă, Safetech s-a alăturat, de asemenea, ecosistemului comunității tehnologice level39, ceea ce înseamnă că Safetech are acum două spații de lucru dedicate în Londra, unul în Plexal, East London, și unul în cadrul nivelului 39, în Canary Wharf, precum și o operațiune globală în România și SUA.

Sprijinirea IMM-urilor este o campanie pe care echipa Safetech a demarat-o la începutul anului 2024. Am observat că sectorul contabil, în special în spațiul IMM-urilor, este considerabil sub-investit, multe firme de contabilitate utilizând programe antivirus care nu sunt capabile să protejeze eficient infrastructura critică. Recent, Safetech a lansat o campanie pentru a ajuta firmele de contabilitate mai mici să înțeleagă mai bine pericolele cu care se confruntă, pe fondul amenințărilor cibernetice globale, pe parcursul procesării unui volum mare de date extrem de sensibile.

Prin abonamentele noastre nou dezvoltate, Safetech este dedicată sprijinirii IMM-urilor. Recunoaștem rolul lor vital în creșterea economică și inovare și înțelegem că acestea sunt adesea trecute cu vederea atunci când vine vorba de educația în domeniul securității cibernetice și protecția datelor. Investițiile noastre în sprijinirea IMM-urilor din ultimele șase luni au permis unui număr mai mare dintre acestea să se concentreze asupra creșterii fără povara disproporționată a riscurilor de securitate cibernetică, promovând un ecosistem de afaceri mai sănătos și mai rezilient.

Așteptăm cu nerăbdare să sprijinim baza noastră globală de clienți, fiind în același timp aici pentru IMM-uri de toate formele și dimensiunile, indiferent de industrie sau sector.

Echipa de securitate cibernetică Safetech

Contact pentru relații cu presa: Aaron Bennett, marketing @ safetechinnovations.com , +44 (0) 20 3962 2112 .