Skip links

I+Cyber AttackWatch

Soluție revoluționară de Threat și Breach Intelligence

I+Cyber AttackWatch este o soluție de Threat și Breach Intelligence care utilizează diverse metode de colectare a datelor despre amenințări, senzori și instrumente de scanare a vulnerabilităților pentru a genera alerte precise și acțiuni rapide de protecție cibernetică.

Prezentarea generală a soluției

I+Cyber AttackWatch furnizează informații specifice despre breșele de securitate și evenimentele care prezintă amenințări pentru organizații. Funcțiile de Breach Intelligence din cadrul platformei realizează o clasificare a atacatorilor, tacticilor, tehnicilor și procedurilor (TTP) folosite de aceștia, pentru a descoperi modalitățile prin care se încearcă exploatarea vulnerabilităților existente. Tehnologia I+Cyber permite interceptarea comunicațiilor atacatorilor prin tehnici pasive legale, care asigură captarea datelor despre potențialele victime, fără ca atacatorii să fie conștienți de acest lucru.

Totodată, soluția I+Cyber realizează o monitorizare permanentă a suprafeței de atac a companiilor pentru a depista, analiza și remedia rapid vulnerabilitățile, precum și pentru a elimina potențialii vectori de atac. Procesul este susținut prin serviciul de Threat Intelligence, care colectează, prelucrează și analizează informații din multiple surse, precum web, dark web, forumuri cu acces restrâns, social media, magazine de aplicații, servicii de mesagerie și altele, pentru a identifica potențialele amenințări emergente sau existente.

Caracteristici principale ale I+Cyber AttackWatch

I+Cyber AttackWatch aduce organizațiilor următoarele beneficii de securitate:

Eficientizarea operațiunilor de securitate

Prioritizați măsurile de securitate având o înțelegere mai clară a amenințărilor. Reduceți riscurile rapid și eficient pentru a menține o postură de securitate solidă.

Threat Intelligence

Rămâneți informat cu ajutorul informațiilor actualizate în timp real în ceea ce privește noile amenințări. I+Cyber AttackWatch monitorizează activ magazinele de aplicații malițioase și oferă o detecție timpurie a datelor furate.

Breach Intelligence

Primiți semnale inteligence asupra unor încălcări ale politicii de securitate sau incidente care pot genera o amenințare imediată pentru activele organizației. Identificarea rapidă a problemei vă permite să desfășurați în timp util acțiuni de prevenire sau de răspuns la atacul cibernetic.

Primiți recomandări de reducere a impactului atacului pentru fiecare alertă de securitate.

Prioritizați alertele și reduceți „zgomotul” pentru echipa de securitate a organizației. Optimizați planul de monitorizare.

Monitorizare continuă a suprafeței de atac

Obțineți o vizibilitate asupra potențialelor vulnerabilități din peisajul digital al organizației. Identificați și înțelegeți fiecare vulnerabilitate. Astfel, veți fi cu un pas înaintea atacatorilor potențiali.

Funcționalități cheie

Platforma asigură următoarele funcționalități:

Monitorizare și analiză 24/7 a mediului digital.

I+Cyber detectează, clasifică, prioritizează vulnerabilitățile și alertează organizația cu privire la orice amenințare potențială și vectori de atac, înainte ca aceștia să cauzeze vreun prejudiciu.

Interceptează comunicările atacatorilor prin tehnici de emulare, senzori proxy, peer to peer crawling, sinkholing și prin alte tehnici pasive de colectare a datelor.

Funcția Breach Intelligence face posibilă colectarea de date despre potențialele victime, fără cunoștința atacatorilor.

Colectează informații de Threat Intelligence din numeroase surse.

Fluxurile de informații și rapoartele de management sunt bazate pe filtrarea datelor despre cele mai noi amenințări, adunate din mai multe surse: dark web, clear web, rețele de socializare, servicii de mesagerie, forumuri, magazine de aplicații etc.

Permite accesul direct al clienților la platforma AttackWatch, care furnizează rapoarte, analiza vulnerabilităților, lista conturilor compromise, Penetration Test Reporting.

Arhitectura platformei AttackWatch

Platforma I+Cyber AttackWatch conține următoarele module:

 • Indicatori de penetrare
 • Conturi și credențiale compromise
 • Scanare și monitorizare perimetru și vulnerabilități
 • Indicatori de Compromitere (IoC Feed)
 • Data Leaks
 • Prioritizare vulnerabilități
 • Monitorizare domeniu
 • Asset Discovery
 • Profilare amenințări
 • Protecție conturi privilegiate
 • Monitorizare carduri de credit.

Servicii oferite de Safetech Innovations

Safetech Innovations oferă servicii complete pentru utilizarea eficientă a I+Cyber AttackWatch, alături de alte serviciile complementare ale Safetech, precum cele de monitorizare si răspuns la amenințări cibernetice.
Serviciile noastre de integrare de sisteme de securitate IT cuprind:

Analiza cerințelor și proiectarea sistemului

Analiza cerințelor și proiectarea sistemului

Analiza obiectivelor, cerințelor și constrângerilor proiectului, identificarea riscurilor, proiectarea arhitecturii integrate, dezvoltarea unui plan de proiect detaliat pentru integrarea diferitelor componente și subsisteme

Implementare

Implementare

Livrarea și instalarea produselor, configurarea, testarea, implementarea și optimizarea sistemului integrat, verificarea că toate componentele funcționează împreună conform planurilor, instruirea administratorilor de sistem cu privire la modul de utilizare a soluției

Asistență tehnică și service

Asistență tehnică și service

Furnizarea de servicii de asistență tehnică și service pentru asigurarea funcționării continue a sistemului în mod optim, îndeplinind nevoile organizației

Colaborarea cu Safetech Innovations vă aduce următoarele beneficii specifice:

  – Experiența solidă a unor profesioniști în domeniul securității cibernetice – Avem 12 ani de activitate și peste 600 de proiecte finalizate în acest domeniu pentru clienți din multiple sectoare economice. În prezent, în Safetech Innovations lucrează peste 60 de angajați, dintre care 40 sunt membri ai echipei tehnice.
  – Expertiza noastră în domeniul securității cibernetice – Avem know how certificat în ceea ce privește tehnicile de atac și de apărare în domeniul cibernetic și expertiză în:

 • Analiza amenințărilor și a vulnerabilităților existente/potențiale,
 • Evaluarea riscurilor și a impactului de business,
 • Consultanță în vederea asigurării confidențialității, integrității și disponibilității informațiilor,
 • Implementarea soluțiilor necesare în vederea realizării unui nivel optim de securitate, care să mențină un business sănătos pe termen lung,
 • Monitorizarea continuă a evenimentelor și răspunsul la incidentele de securitate cibernetică.

Alegerea serviciilor de integrator de proiect ale Safetech vă asigură reducerea riscurilor de implementare, customizare, scalabilitate și flexibilitate, suport post-implementare.

Contactează-ne