Skip links

Check Point Quantum SASE

Soluție SASE hibridă pentru securizarea dispozitivelor și serviciilor cloud

Check Point Quantum Secure Access Service Edge (SASE) securizează aplicațiile private, web și SaaS (Software as a Service) optimizând în același timp conectivitatea cu ajutorul tehnologiei Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN). Este o soluție hibridă care combină protecția la nivel de dispozitiv, permițând accesul direct la Internet, cu opțiunea de inspecție în cloud atunci când este necesar. Check Point Quantum SASE integrează funcționalități avansate de prevenire a amenințărilor, oferă o administrare simplificată și o experiență superioară de navigare pe Internet.

Prezentarea generală a soluției

Quantum SASE este proiectată să ofere acces securizat la aplicații și resurse pentru utilizatori, indiferent de locația sau dispozitivul lor, asigurând în același timp politici de securitate consistente și protecție împotriva amenințărilor în întreaga rețea.

Caracteristici principale ale Quantum SASE

Cu ajutorul Quantum SASE veți putea beneficia de:

Securitate îmbunătățită a accesului la internet

Soluția oferă un nivel superior de securitate a accesului la internet față de concurența directă, asigurând acces securizat pentru utilizatorii de la distanță și pentru sediile secundare ale companiei, cu protecție la nivel de dispozitiv și pentru servicii în cloud.

Zero Trust Acces

Quantum SASE permite crearea unui sistem eficient și de încredere care asigură accesul pe baza principiului celui mai mic privilegiu pentru toate persoanele, indiferent de locație sau de dispozitiv, lucru facilitat de conectivitatea directă (tip full mesh) între utilizatori, sucursale și aplicații.

Performanță SD-WAN optimizată

Soluția integrează elemente de AI Threat Prevention de top în industrie, combinate cu o conectivitate fluidă la internet și la rețea și are capacitatea de a gestiona și direcționa în mod autonom resursele și funcționalitățile a peste 10.000 de aplicații.

Management unificat

Consolidează operațiunile de administrare într-o consolă unitară (Infinity Portal) pentru întregul portofoliu de soluții firewall on-premises și cloud.

Instalare rapidă

Quantum SASE se diferențiază printr-o instalare care durează 60 de minute și prin utilizare prietenoasă.

Funcționalități cheie

Quantum SASE, o soluție robustă și ușor de utilizat pentru securizarea accesului de la distanță la resursele on-premises și cloud, funcționează prin următoarele mecanisme:

Full Mesh Private Access

Conectează direct orice utilizator sau site la orice resursă sau centru de date, oriunde în lume.

Device Posture Check

Verifică dacă dispozitivele îndeplinesc cerințele de securitate ale companiei înainte de a se conecta la rețea, cu monitorizarea continuă a modificărilor posturii de securitate a dispozitivelor.

Unified Cloud Dashboard

Permite gestionarea rețelei cu ajutorul unui singur tablou de bord intuitiv. Din aceeași consolă sunt înregistrați și eliminați cu ușurință utilizatorii, adăugate sau eliminate permisiuni etc.

Per-application access control

Permite ca utilizatorii să se conecteze doar la aplicații și nu la întreaga rețea. Regulile Zero Trust Access asigură faptul că angajații primesc acces doar la resursele necesare pentru derularea activității și nu mai mult.

Device Inventory Management

Verifică dispozitivele care se conectează la rețea și starea lor actuală de sănătate.

Comprehensive Hybrid Internet Protection

Include filtrare web, protecție împotriva programelor malware, securizarea browserului, prevenirea pierderilor de date (DLP), igienizarea fișierelor și protecția împotriva phishing-ului, previne reutilizarea parolelor, securizează traficul Wi-Fi.

Check Point Quantum SD-WAN Device Inventory Management

Integrează o tehnologie SD-WAN puternică pentru optimizarea rutării traficului și gestionarea lățimii de bandă.

La ce folosește Quantum SASE?

Lansate în octombrie 2023, serviciile Check Point Quantum SASE combină securitatea spațiului de lucru și optimizarea rețelei într-o singură platformă bazată pe cloud, construită pentru organizațiile moderne.

Acestea livrează o protecție combinată pentru dispozitive și servicii cloud, asigură un acces la Internet rapid și securizat și oferă o experiență superioară de utilizare.

Servicii oferite de Safetech Innovations

Safetech Innovations oferă servicii complete pentru instalarea și utilizarea eficientă a soluțiilor Check Point, inclusiv Quantum SASE, atât în regim independent cât și integrate în arhitecturi complexe de securitate, alături de alte soluții complementare.
Serviciile noastre de integrare de sisteme de securitate IT cuprind:

Analiza cerințelor și proiectarea sistemului

Analiza cerințelor și proiectarea sistemului

Analiza obiectivelor, cerințelor și constrângerilor proiectului, identificarea riscurilor, proiectarea arhitecturii integrate, dezvoltarea unui plan de proiect detaliat pentru integrarea diferitelor componente și subsisteme

Implementare

Implementare

Livrarea și instalarea produselor, configurarea, testarea, implementarea și optimizarea sistemului integrat, verificarea că toate componentele funcționează împreună conform planurilor, instruirea administratorilor de sistem cu privire la modul de utilizare a soluției

Asistență tehnică și service

Asistență tehnică și service

Furnizarea de servicii de asistență tehnică și service pentru asigurarea funcționării continue a sistemului în mod optim, îndeplinind nevoile organizației

Colaborarea cu Safetech Innovations vă aduce următoarele beneficii specifice:

  – Experiența solidă a unor profesioniști în domeniul securității cibernetice – Avem 12 ani de activitate și peste 600 de proiecte finalizate în acest domeniu pentru clienți din multiple sectoare economice. În prezent, în Safetech Innovations lucrează peste 60 de angajați, dintre care 40 sunt membri ai echipei tehnice.
  – Expertiza noastră în domeniul securității cibernetice – Avem know how certificat în ceea ce privește tehnicile de atac și de apărare în domeniul cibernetic și expertiză în:

  • Analiza amenințărilor și a vulnerabilităților existente/potențiale,
  • Evaluarea riscurilor și a impactului de business,
  • Consultanță în vederea asigurării confidențialității, integrității și disponibilității informațiilor,
  • Implementarea soluțiilor necesare în vederea realizării unui nivel optim de securitate, care să mențină un business sănătos pe termen lung,
  • Monitorizarea continuă a evenimentelor și răspunsul la incidentele de securitate cibernetică.

Alegerea serviciilor de integrator de proiect ale Safetech vă asigură reducerea riscurilor de implementare, customizare, scalabilitate și flexibilitate, suport post-implementare.

Contactează-ne