Skip links

Cequence Unified API Protection

Platformă API Security completă și unitară pentru toate etapele ciclului de viață al API-urilor

Cequence Unified API Protection descoperă și inventariază toate API-urile organizației, gestionate și negestionate, cunoscute și necunoscute, externe și interne. Riscurile și vulnerabilitățile la nivelul API-urilor detectate sunt marcate pentru remediere, în timp ce amenințările sofisticate sunt identificate și mitigate în timp real. Rezultatul este o protecție completă împotriva amenințărilor la nivel de API, care stopează pierderile de date, furturile, fraudele și întreruperile activității unei organizații.

Prezentarea generală a soluției

Cequence Unified API Protection  este o soluție API Security completă, pentru protejarea întregului ciclu de viață la nivel de API.

Platforma unitară abordează toate etapele securității API-urilor, protejându-le de atacatori și eliminând riscurile de securitate pentru API-urile necunoscute.

Caracteristici principale

Cequence Unified API Protection asigură următoarele beneficii principale:

Funcție continuă de API Attack Surface Discovery

Descoperiți API-urile externe și interne care v-ar putea expune organizația la pierderi de date, încălcări ale reglementărilor sau la compromiterea sistemului.

Mențineți Runtime API Inventory

Gestionați Runtime API Inventory prin integrarea cu API gateways, proxies, load balancers și ingress controllers. Implementarea este simplă și se realizează automat, prin descoperirea „zero-touch” a tuturor API-urilor externe și interne.

API Security Testing

API Security Testing are la bază inteligență artificială generativă. Obțineți planuri personalizate de testare a securității pentru API-uri, în doar câteva minute. Începeți să remediați vulnerabilitățile critice înainte ca API-urile să fie puse în producție. Profitați de cea mai mare bază de date destinată comportamentelor de atac pentru a detecta întreaga gamă de riscuri și amenințări la nivelul API-urilor, inclusiv cele definite în OWASP Top 10.

Analizați și corectați riscurile la nivel de API

Regulile predefinite și personalizate de analizare a riscurilor permit descoperirea erorilor de codare la nivel de API, care pot genera pierderi de date, cazuri de fraudă sau compromiterea sistemului. Inițiați sarcini de corectare a lor cu ajutorul funcțiilor de alertare integrate.

Detectarea datelor cu caracter personal

Platforma Cequence Unified API Protection respectă standardele de securitate și conformitate PCI și SOC 2, și reguli personalizabile bazate pe Machine learning (ML) data discovery pentru identificarea datelor confidențiale. Astfel, vă ajută să găsiți și să corectați abaterile de la politicile de guvernanță a datelor prin identificarea API-urilor care pot divulga date cu caracter personal.

Implementare rapidă și flexibilă, fără agenți, fără JavaScript sau SDK

Platforma este de tip Software as a Service (SaaS), nu este nimic de instalat sau de configurat. Începeți să descoperiți API-urile vulnerabile, în doar 15 minute. Obțineți protecție completă a datelor, iar toate datele rămân în perimetrul securizat al organizației.

Funcționalități cheie

Platforma oferă trei funcționalități-cheie: Discover – Comply – Protect, astfel:

Discover prin API Spyder

Descoperiți proactiv toate API-urile externe și interne care ar putea expune organizația la pierderi de date, încălcări ale conformității sau compromiterea sistemului. Toate acestea sunt posibile fără a implementa vreun software și fără modificări ale fluxului de trafic. API Attack Surface Discovery descoperă și clasifică, gestionează vulnerabilitățile, permite funcții de alertare, monitorizează schimbările, permite zero-touch discovery și inventariere în timp real.

Comply prin API Sentinel

Permite gestionarea posturii de securitate a API-urilor, înțelegerea riscurilor de securitate, obținerea conformității la nivel de API și testarea vulnerabilităților API conform OWASP (The Open Worldwide Application Security Project) Top 10. Permite funcții de testare a API-urilor înainte de a fi utilizate în medii de producție.

Protect prin API Spartan

Preveniți atacurile avansate, atacurile de tip business logic abuse și fraudele fără instrumentarea codului. Urmăriți atacatorii indiferent de rapiditatea cu care se reconfigurează pentru a nu fi detectați. Permite blocarea atacurilor automate cu boți.

Native Mitigation

Mitigarea instantanee a atacurilor la nivel de API se realizează folosind o amprentă comportamentală care urmărește atacul, chiar dacă atacatorii își adaptează continuu metodele. Acțiunile flexibile implementate includ blocarea și inducerea în eroare a atacatorilor prin răspunsuri false. Toate acestea sunt posibile fără a depinde de vreo soluție terță parte, de tipul WAF.

Reporting and Analytics

Folosiți diverse tipuri de grafice pentru a vizualiza rezultatele și pentru a analiza problemele identificate. Generați rapoarte personalizate pentru a împărtăși rezultatele și actualizările de stare cu ceilalți membri ai echipei.

Categorii principale de funcționalități ale Cequence Unified API Protection

Cequence Unified API Protection acționează în următoarele direcții principale:

  • API Discovery and Risk Monitoring: Descoperirea continuă a API-urilor, descoperirea atacurilor la nivel de API și detectarea riscurilor, recomandări de remediere și alertă.
  • API Threat Protection: Protecție continuă ca serviciu la nivel de API, detectarea și răspunsul la atacuri automate, politici de răspuns, remediere și alerte.
  • API Edge Protection: Protecție pentru OWASP Top 10, protecție DDoS împotriva atacurilor L3/L4, gestionarea certificatelor cu validare pe domeniu.
  • CQAI: Analiză multidimensională patentată, bazată pe ML (Machine Learning)
  • Threat Detection Dashboard pentru monitorizarea tiparelor de trafic: Permite realizarea de Traffic Trend Charts și clasificarea traficului în funcție de IP, amprentă digitală, nume de utilizator, țară, browser etc.

Servicii oferite de Safetech Innovations

Safetech Innovations oferă servicii complete pentru instalarea și utilizarea eficientă a Cequence Unified API Protection, atât în regim independent cât și integrată în arhitecturi complexe de securitate, alături de alte soluții complementare.
Serviciile noastre de integrare de sisteme de securitate IT cuprind:

Analiza cerințelor și proiectarea sistemului

Analiza cerințelor și proiectarea sistemului

Analiza obiectivelor, cerințelor și constrângerilor proiectului, identificarea riscurilor, proiectarea arhitecturii integrate, dezvoltarea unui plan de proiect detaliat pentru integrarea diferitelor componente și subsisteme

Implementare

Implementare

Livrarea și instalarea produselor, configurarea, testarea, implementarea și optimizarea sistemului integrat, verificarea că toate componentele funcționează împreună conform planurilor, instruirea administratorilor de sistem cu privire la modul de utilizare a soluției

Asistență tehnică și service

Asistență tehnică și service

Furnizarea de servicii de asistență tehnică și service pentru asigurarea funcționării continue a sistemului în mod optim, îndeplinind nevoile organizației

Colaborarea cu Safetech Innovations vă aduce următoarele beneficii specifice:

  – Experiența solidă a unor profesioniști în domeniul securității cibernetice – Avem 12 ani de activitate și peste 600 de proiecte finalizate în acest domeniu pentru clienți din multiple sectoare economice. În prezent, în Safetech Innovations lucrează peste 60 de angajați, dintre care 40 sunt membri ai echipei tehnice.
  – Expertiza noastră în domeniul securității cibernetice – Avem know how certificat în ceea ce privește tehnicile de atac și de apărare în domeniul cibernetic și expertiză în:

  • Analiza amenințărilor și a vulnerabilităților existente/potențiale,
  • Evaluarea riscurilor și a impactului de business,
  • Consultanță în vederea asigurării confidențialității, integrității și disponibilității informațiilor,
  • Implementarea soluțiilor necesare în vederea realizării unui nivel optim de securitate, care să mențină un business sănătos pe termen lung,
  • Monitorizarea continuă a evenimentelor și răspunsul la incidentele de securitate cibernetică.

Alegerea serviciilor de integrator de proiect ale Safetech vă asigură reducerea riscurilor de implementare, customizare, scalabilitate și flexibilitate, suport post-implementare.

Contactează-ne